Servodata získala ocenění Českých 100 nejlepších

Na slavnostním galavečeru ve Španělském sále Pražského hradu získala společnost Servodata prestižní ocenění v soutěži Českých 100 nejlepších v oborové kategorii Informační a komunikační technologie pro rok 2015. (TZ)

Cílem soutěže Českých 100 nejlepších, pořádané společností Comenius, je v celonárodním měřítku nalézt, vybrat, zviditelnit a veřejně slavnostním způsobem ocenit české společnosti z co nejširšího spektra ekonomických aktivit, které dosahují vynikajících, mimořádných anebo pozitivně pozoruhodných výsledků.

„Získaného ocenění si velice vážíme a vnímáme ho jako výsledek dlouhodobé kvalitní práce, díky níž jsme již stálicí oboru IT, ale také jako ocenění nové mise společnosti orientované přímo na koncové zákazníky a dodávku komplexních řešení s vysokou přidanou hodnotou zvyšující především produktivitu a efektivitu,“ řekl při příležitosti ocenění Jiří Vytlačil, generální ředitel společnosti Servodata. „Již třetí rok po sobě se nám daří zdvojnásobovat náš tým specialistů a zároveň zaměstnáváme či spolupracujeme s elitními odborníky v našem regionu, kteří kolem nás tvoří unikátní komunitu, kterou podporujeme a odborně školíme.“

Společnost Servodata již 25. rokem působí na českém trhu jako dodavatel produktů a řešení v oblasti informační infrastruktury podniků a institucí a trvale patří mezi 50 nejvýznamnějších firem v oboru. Servodata již od počátku devadesátých let přináší v roli inovátora na český trh nejprogresivnější technologie, historicky od hardwaru a bezpečnostních produktů až po softwarové licence a předplatné (Microsoft, Red Hat). Na bázi těchto, ale i dalších tradičních a open-source technologií tým Servodat Professional Services dodává a podporuje komplexní podniková řešení.

„Prestižní ocenění Českých 100 nejlepších je výsledkem mnohaleté práce a inovátorského úsilí našeho týmu, který realizuje služby pro nejvýznamnější společnosti nejen České a Slovenské republiky, ale už i jiných evropských zemí,“ dodal Rostislav Jirkal, prezident Servodata Group a spoluzakladatel společnosti Servodata.

Servodata Group

Servodata patří dlouhodobě mezi nejvýznamnější poskytovatele služeb, řešení a technologií v České republice a na Slovensku.

Firmám i organizacím státní a veřejné správy vytváříme podniková i technická řešení, nezbytná pro jejich efektivní fungování a růst. Využíváme přitom bohaté zkušenosti se softwarovými a hardwarovými produkty předních světových dodavatelů, které kombinujeme s našimi vlastními řešeními. Naši kompetenci využíváme rovněž při poskytování vysoce odborných školení, zakončených certifikacemi.

Do skupiny Servodata Group patří mimo Servodata a.s. a Servodata Bratislava s.r.o. také společnosti DoxoLogic, s.r.o., DataScript s.r.o. a S-COMP Centre CZ s.r.o.

Skupina drží certifikace Systému řízení jakosti ISO 9001:2000, Systému řízení bezpečnosti informací ISO 27001:2005, Systému řízení jakosti projektů ISO 10006 a Systému managementu IT služeb ISO/IEC 20000-1.