Nový firmware pro PocketBook InkPad přináší ještě větší uživatelský komfort

Praha 22. 12. 2015 – Od prosince 2015 mají všichni uživatelé čtečky PocketBook InkPad možnost využívat výhod nového firmwaru verze 5.11. (TZ)

Celou řadu vylepšení dostala knihovna, aplikace, webový prohlížeč i hlavní funkce čtečky, jako je interakce s knihami v různých formátech, nastavení fontů, procesy vyhledávání, apod.

Zlepšil se celkový výkon zařízení, které nyní nabízí lepší podmínky pro čtení a rychlejší reakce služeb a aplikací. Rychlejší je také stránkování, což je znát především při práci s formáty EPUB, PDF a FB2.

Zpracování knih ve formátu PDF je snazší – stránky v PDF, které obsahují hodně grafiky, se otvírají a vykreslují rychleji. Doplněný mód „full screen“ se dá nastavit zvlášť pro text (EPUB, FB2, apod.) a fixní (PDF, DJVU) formáty.

Taká ovládání wi-fi připojení je pohodlnější. Už není třeba vypínat wi-fi, aby se šetřila baterie – wi-fi modul se automaticky přepíná do úsporného módu, když neprobíhá žádný přenos dat. Také stačí přístupový bod pro wi-fi připojení nakonfigurovat jenom jednou, všechna další připojení proběhnou automaticky.

Práce s knihovnou zařízení je nyní jednodušší. Její výkon se významně zvýšil tak, aby byly operace s velkým množstvím knih efektivnější. Uživatelé ocení:

  • Ještě hladší listování seznamem knih
  • Možnost rychle přepnout ze začátku seznamu knih na jeho konec
  • Vyhledávání bez rozlišení velkých a malých písmen

Nový firmware verze 5.11. je k dispozici ke stažení „vzduchem“, nebo na oficiálním webu PocketBook.

Další informace o společnosti:

Společnost PocketBook je třetím největším světovým výrobcem prémiových čteček e-knih založených na technologii E Ink (elektronický papír), stejně jako multimediálních čteček a tabletů se systémem Android. Společnost byla založena v roce 2007 a její sídlo se nachází ve švýcarském Luganu. Výrobky PocketBook se prodávají v 35 zemích celého světa. Díky kombinaci hardwaru, softwaru a unikátnímu ergonomickému designu se čtečky PocketBook řadí k prémiovému segmentu trhu.