Kingston Digital získává akvizicí USB technologie a aktiva společnosti IronKey ze skupiny Imation

Praha, Česká republika – 9. února 2016 – Kingston Digital, Inc., dceřiná společnost Kingston Technology Company, Inc., největšího nezávislého výrobce paměťových produktů na světě, dnes oznámila, že akvizicí získala USB technologie a aktiva společnosti IronKey™ ze skupiny Imation Corp. (NYSE: IMN). Společnost Kingston® se stala jedním z předních poskytovatelů řešení pro šifrování přenosných dat pro klienty z podnikové sféry od chvíle, kdy před více než 10 lety představila svůj první šifrovaný USB disk DataTraveler. IronKey, již mnoho let jedna z předních alternativních značek v oblasti řešení šifrovaných USB flash disků, byla součástí rodiny společností v rámci skupiny Imation od roku 2011. Tato akvizice zákazníkům umožní přístup k ještě širšímu portfoliu produktů a služeb a je zřetelným projevem záměru společnosti Kingston být celosvětovým leaderem v oboru prověřených šifrovaných řešení pro mobilní data. (TZ)

Společnost Kingston by ráda všechny zúčastněné strany ujistila, že se během integračního procesu nebudou konat žádné okamžité změny týkající se způsobu, jakým partneři zajišťující distribuční kanály podporují produkty IronKey. Společnost Kingston je po celém světě známá vysokou úrovní péče a služeb, které věnuje svým partnerům, prodejcům a distributorům, a naším cílem během tohoto období je zachovat komunikaci a vztahy se zákazníky na současné vynikající úrovni. Zákazníkům společnosti IronKey, kteří by měli jakékoli dotazy nebo by chtěli řešit jakékoli aspekty dané situace, se doporučuje, aby se obraceli na své stávající distribuční nebo prodejní partnery, nebo se dotazovali na e-mail ironkey@kingston.com.

Kromě akvizice ze strany společnosti Kingston, další přední společnost v oblasti šifrovaných služeb DataLocker® Inc. odkoupila od firmy IronKey platformu Enterprise Management Services (EMS), jež poskytuje centralizovanou správu řízení šifrovaných USB disků. Společnost DataLocker již dříve akvizicí získala systém správy SafeConsole® od firmy BlockMaster, což je řešení, které Kingston používá u svých šifrovaných USB flash disků aktuální generace, jež jsou pro tento systém správy připraveny.

„Akvizice a začlenění značky IronKey do naší rodiny šifrovaných USB disků DataTraveler, které získaly mnohá ocenění, nám umožňuje nabídnout dynamický rozsah šifrovaných řešení pro zákazníky na všech úrovních, kteří chtějí chránit svá mobilní data,“ řekla Valentina Vitolo, obchodní ředitelka divize flash produktů společnosti Kingston. „Skutečnost, že náš zásadní partner, společnost DataLocker, má nyní kontrolu nad oběma platformami EMS i SafeConsole, je skvělou výhodou pro kombinovanou skupinu našich zákazníků, kteří využívají kteroukoli z těchto platforem. Na rozšiřování našich vztahů se společností DataLocker se velmi těšíme.“

Podrobnější informace budou poskytnuty na akci RSA® Conference 2016, která se bude konat v Kalifornii, konkrétně v San Franciscu od 29. února do 4. března. Zástupci společnosti Kingston budou k dispozici pro setkání na stánku společnosti DataLocker (North Expo, č. N3134).

Další informace o společnosti Kingston můžete najít zde:

YouTube: http://www.youtube.com/kingstontechmemory

Facebook: http://www.facebook.com/kingstontechnologyeurope

Twitter: http://twitter.com/#!/kingstontech

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/kingston

Flickr: http://www.flickr.com/photos/kingstontechnologyemea/

 

O společnosti Kingston Digital, Inc.

Kingston Digital, Inc. („KDI“), zajišťující výrobu a distribuci pamětí typu flash, je dceřinou společností Kingston Technology Company, Inc., největšího nezávislého výrobce paměťových produktů na světě. KDI byla založena v roce 2008 a její sídlo je v kalifornském Fountain Valley ve Spojených státech. Další informace můžete získat na internetové adrese www.kingston.com nebo na telefonním čísle +44 (0)1932 738888.

Kingston a logo Kingston jsou registrované ochranné známky společnosti Kingston Technology Corporation. Všechna práva jsou vyhrazena. Veškeré ostatní ochranné známky mohou být majetkem příslušných oprávněných vlastníků.