Staňte se porotci filmového Oscara

Patříte mezi filmové fanoušky? Baví vás hodnotit herecké výkony jednotlivých herců či rádi kritizujete režisérské umění? Díky Cinema City se i vy můžete vžít do role porotců, kteří rozhodují o udílení prestižních cen Akademie. V nové aplikaci ZAHRAJ SI NA POROTCE můžete nominovat kandidáty na letošní vítěze v jednotlivých kategoriích. Leonardo DiCaprio nikdy nevyhrál. Myslíte, že se mu to letos podaří nebo mu sošku opět vyfoukne někdo jiný.  Tak neváhejte, tipujte a soutěžte o zajímavé ceny. (TZ)

Filmy jako například REVENANT: Zmrtvýchvstání, Marťan nebo Šílený Max jsou nominovány na cenu Akademie. Je mezi nimi i nějaký váš oblíbený? Nová aplikace ZAHRAJ SI NA POROTCE vám umožní hlasovat v pěti kategoriích. A to pro nejlepšího herce, kde jsou nominováni: Matt Damon, Bryan Cranston, Eddie Redmayne, Michael Fassbender, Leonardo DiCaprio.  Mezi herečkami mezi sebou bojují: Saoirse Ronan, Jennifer Lawrence, Brie Larson, Charlotte Rampling, Cate Blanchett, Z nejlepších filmů můžete vybírat: Marťan, Sázka na nejistotu, Šílený Max: Zběsilá cesta, Spotlight, REVENANT: Zmrtvýchvstání, Brooklyn, Most špiónů, Room. V kategorii ženský a mužský výkon ve vedlejší roli jsou nominováni: Kate Winslet, Jennifer Jason Leigh, Alicia Vikander, Rachel McAdams, Rooney Mara, Mark Ruffalo, Christian Bale, Tom Hardy, Sylvester Stallone, Mark Rylance.

Soutěž probíhá ve všech kinech multiplexu Cinema City po celé České republice, kde jsou umístěny stojany s tablety, kde můžete dát svůj hlas a dále také na webu http://oskari.cinemacity.cz. Čím více se vám povede tipnout správných nominací, tím se zvyšuje vaše šance na získání jedné z mnoha cen, kterými jsou například volný vstup do kina nebo střední popcorn zdarma. Pokud jste nezanedbávali návštěvu kin a znáte vše z nominovaných kategorií, určitě pro vás nebude problém odhadnout vítěze. Vyhlašování oficiálních výsledků nás čeká 28. února 2016 v Los Angeles.