Valuto představuje novou funkci „Sign Up with Valuto“

Praha, 1. 4. 2016 – Strategický ředitel Valuto.com Matthew Harris představí na konferenci Money 20/20 v Kodani další možnost integrace otevřených API platební a směnárenské platformy Valuto.com. Nová funkce se jmenuje „Sign up with Valuto“. (TZ)

2016-04-01 13_10_11-Levné převody peněz do zahraničí a výměna valut - Valuto

Stále více platforem pro P2P půjčky a investice se soustřeďuje na celoevropský trh. Tyto projekty fungující v rámci více států dosud brzdily zejména KYC/AML přeshraniční platební procesy. Řešení tohoto problému bude prezentovat na mezinárodní fintech konferenci v Kodani – Money 20/20 strategický ředitel pro partnerství Valuto, Matthew Harris.

Funkce s názvem „Sign up with Valuto“ pracující na bázi integrace otevřených API umožní uživatelům přihlašování přes jejich Valuto účet do dalších platforem a systémů. Další funkcionalitou bude možnost uvedení nového zákazníka stávajícím uživatelem Valuto bez nutnosti složitého registračního procesu. Nový tým Valuto míří do Kodaně na Money 20/20 – největší evropskou konferenci pro fintech inovace. Setkání propojuje prodej, e-commerce a technologický průmysl s platebními službami.

„Na Money 20/20 bychom chtěli ukázat, co může svým zákazníkům zejména v oblasti firemních plateb Valuto nabídnout. Naše služba získá oproti tradičním platebním metodám zavedením Sign up with Valuto zcela nový rozměr.“ Dodává k účasti na konferenci strategický ředitel Matthew Harris.

O Currency One

Currency One, provozovatel platební a směnné platformy Valuto.com je největší firma na trhu výměny valut on-line v Polsku. Téměř 380 tisíc uživatelů projevilo důvěru Currency One, když každý měsíc vyměnili desítky miliónů eur, dolarů, britských liber, švýcarských franků a jiných valut. Currency One obdrželo licenci platební instituce udělenou Komisí pro finanční dozor v červenci roku 2015.