Agentura PEPR Consulting rozjíždí spolupráci se společností GAIA

Praha – Společnost GAIA, poskytující řešení v oblasti vícesmyslového marketingu, si na PR najala PEPR Consulting. Agentura bude mít za úkol posílit brand společnosti a zvýšit povědomí o oblasti smyslového marketingu na českém trhu. (TZ)

„Znalost vícesmyslového marketingu je v ČR v porovnání se zahraničím na poměrně nízké úrovni. Proto jsme hledali někoho, kdo má zkušenosti s komunikací marketingových řešení, a pomůže nám se zvýšením povědomí o činnosti, kterou se zabýváme, a možnostech, které zákazníkům přináší,“ uvedl ředitel společnosti GAIA Aleš Štibinger. Agentura se bude zaměřovat zejména na B2B komunikaci a posílení brandu společnosti.

GAIA realizuje projekty v oblasti vícesmyslového marketingu a multimediální komunikace. Projekty této společnosti jsou zaměřeny na vytváření specifické atmosféry v místech komunikace se zákazníky vhodným výběrem hudby (background music), vůní (scent marketing) a vizuálního obsahu (digital signage).

Společnost zprostředkovává nejen komunikační média v tradičním místě prodeje, ale i v dalších místech s vysokou koncentrací  lidí, kde dochází ke kontaktu se zákazníkem. Produkty tak dodává nejen do obchodů, ale i restaurací a kaváren, hotelů a kasin, wellness a spa, bank a kancelářských prostor či barů a klubů.