Světoznámý výrobce televizorů a velké bílé techniky Hisense nově k dostání i v ČR.

Na tuzemském trhu se nově představují televizory jednoho z největších čínských výrobců elektroniky a spotřebního zboží, světoznámé značky Hisense. V České republice získal výhradní právo pro prodej těchto televizorů v rámci kamenných obchodů řetězec Expert Elektro. V jeho padesáti jedna prodejnách po celém Česku si již nyní mohou některé z vybraných modelů televizorů Hisense zákazníci pořídit, lidé také mohou televize nakupovat a předobjednávat na e-shopu řetězce. Expert Elektro navíc plánuje nabídku této značky rozšířit ve svých prodejnách o další zboží. (TZ)

„Jsme potěšeni, že jsme jako první prodejci v tuzemsku začali nabízet výrobky značky s dlouhou historií a celosvětovou známostí. O to víc nás těší, že námi aktuálně nabízené televizory jsou vyráběny v českém závodě,“ uvedl Ladislav Pospíšil, ředitel nákupu a marketingu Expert Elektro s tím, že v následujících měsících se v řetězci nabídka této značky rozšíří o další velké domácí spotřebiče.

Ceny televizorů se pohybují od 5490 korun (úhlopříčka 32 palců) až po 79 990 Kč (úhlopříčka 75 palců). Jejich standardem jsou pak vlastnosti jako například Ultra Slim Design, 4K Ultra HD rozlišení, 3D technologie, funkce Miracast, HbbTV, Netflix, Youtube, AppStore, a pro všechny modely pak i DVB-T/T2/C/S/S2.

V nabídce řetězce Expert Elektro je nyní celkem 7 modelů televizorů čínského výrobce Hisense (další jsou dostupné na e-shopu řetězce www.expert.cz):

model cena (Kč)
LTDN40D50TS 7 999
H40M2600 9 999
H49M2600 13 999
H49M3000 15 999
H55M3300 19 999
LTDN58K700 24 999
H65M5500 33 990

Hisense u příležitosti uvedení televizorů na český trh připravil pro své zákazníky speciální soutěž. Až do poloviny června se mohou lidé při zakoupení televizoru Hisense v expertní prodejní síti zapojit do soutěže o vstupenky na finále evropského šampionátu ve fotbale.

O Expert Elektro:

Společnost Expert Elektro je nákupní sdružení, které je členem mezinárodní kooperace Expert International. Ta se svým obratem zaujímá mezi evropskými řetězci celkově 4. místo. V současnosti se česká expertní síť skládá ze šestnácti společníků a 51 prodejen. Mezi největší společníky patří K+B Expert, dále pak Elektro Vision, Elektro Jankovský a Elektro SPEKTRUM. Společnost Expert Elektro zaznamenává v posledních letech trvalý růst a její podíl na tuzemském trhu se zvyšuje. Do budoucnosti otevírá nové perspektivy všem současným i budoucím členům společnosti.

O Hisense:

Světoznámá značka vznikla již v roce 1969. Dnes zaměstnává více než 75 000 pracovníků téměř po celé planetě. Jedná se o světovou špičku na trhu Smart TV, domácích spotřebičů, mobilních a komunikačních zařízení. Na trhu plochých televizorů v Číně je nepřetržitě jedničkou již 13 let. Objemem prodeje, kvalitou a oblíbeností značky je dnes Hisense třetím největším výrobcem televizorů na celém světě. Letos je značka HISENSE oficiálním sponzorem EURO 2016 ve Francii.