Tesco rozšiřuje službu Klikni & vyzvedni do plzeňské fakultní nemocnice

9. srpna 2016 – Bezstarostný nákup potravin přes internet se stává pro mnohé z nás každodenní součástí našeho života. Tesco možnost on-line nákupu z pohodlí našich domovů nabízí už 4 roky. Mezi oblíbené způsoby nakupování patří i varianta Klikni & vyzvedni, jež umožňuje pořídit potraviny on-line a vyzvednout si je například po cestě z práce. Tento moderní způsob mají nově k dispozici i ve dvou areálech plzeňské fakultní nemocnice na Borech a v Lochotíně. (TZ)

Tesco on-line již v 7 krajích a 12 městech

Dovážková služba Tesco je po 4 letech od spuštění aktuálně dostupná čtyřem milionům Čechů v celkem 12 krajích a 12 městech. Od konce července nabízí zákazníkům v areálu plzeňské fakultní nemocnice takémožnost nakoupit on-line a vyzvednout si svůj nákup přímo v areálu nemocnice. Jde již o v pořadí 4. lokalitu, kde po Praze Letňanech, Mladé Boleslavi a Brnu Tesco variantu Klikni & vyzvedni nabídne.

Výhody Klikni & vyzvedni

Služba je ideální pro ty, kteří si nemohou naplánovat přesný čas doručení domů nebo nechtějí trávit čas výběrem zboží na obchodě. Pomocí Tesco služby Klikni & vyzvedni si zákazníci mohou zarezervovat čas, kdy si svůj nákup vyzvednou. „Velmi nás těší, že po vzájmené dohodě s vedením plzeňské fakultní nemocnice můžeme službu Klikni & vyzvedni spustit i zde. Spolupráce s našimi partnery je pro nás velmi důležitá, vždy se snažíme vycházet vstříc přáním a potřebám našich zákazníků a podporovat je v lokalitě, kde žijí,” říká Peter Koubek, manažer e-commerce společnosti Tesco.

Služba Tesco Klikni & vyzvedni v Plzni

Službu, která  je nově dostupná ve dvou areálech plzeňské fakultní nemocnice, chválí  ředitel FN Plzeň Václav Šimánek: „Spolupráce s Tescem formou služby Klikni & vyzvedni nabízí našim zaměstnancům určitý bonus, komfort klidného nákupu s pohodlným převzetím  přímo v areálu  nemocnice. Postupně si tato novinka získává oblibu, fakultní pracovníci byli spokojeni s kvalitou zboží a zároveň i s dodaným servisem. Jsem přesvědčen, že se  v dohledné době rozšíří řady nakupujících i mezi pacienty.”

Po rezervaci času a celkovém potvrzení on-line objednávky už stačí si jen ve správný čas zboží vyzvednout. Veškeré potraviny a zboží budou zabaleny a připraveny v taškách. Nákup pak můžete zaplatit on-line předem, případně částku uhradit platební kartou na místě po převzetí zboží. „Věříme, že plzeňští zákazníci budou s naší službou spokojeni a ocení její flexibilitu, výběr ze sortimentu více než 20 000 položek, čerstvost a dodržování teplotního řetězce potravin po celou dobu přepravy,” dodává Peter Koubek.

Místa a časy pro službu Klikni & vyzvedni v Plzni

  • Fakultní nemocnice areál Lochotín v čase: 13:30 – 14:30 a 17:00 – 18:30
  • Fakultní nemocnice areál Bory v čase: 13:30 – 14:30

Dostanete jen to nejlepší

Zaměstnanci služby Klikni & vyzvedni jsou speciálně vyškoleni tak, aby fungovali jako oči a ruce zákazníka. Vybírají to nejlepší a nejkvalitnější zboží, stejně jako by nakupovali sami pro sebe. Je tak zcela vyloučeno, že by se k zákazníkovi dostalo něco například s prošlou dobou trvanlivosti, či jinak nevyhovující. A pokud zákazník i přesto není se zbožím spokojen, nabídnou mu pracovníci prodejny náhradní zboží, případně mu nebude účtováno vůbec.

O společnosti Tesco Stores ČR

  • Společnost Tesco Stores ČR, a. s. vstoupila na český trh v roce 1996. V současné době provozuje
    v tuzemsku více než dvě stovky obchodů, 17 čerpacích stanic a 7 obchodních center.
  • V České republice provozuje Tesco také franšízingovou síť Žabka, která čítá více než stovku obchodů.
  • Jako první na českém trhu začalo Tesco v roce 2012 provozovat na území Prahy a okolí, Mladoboleslavska a Kladenska internetový obchod s potravinami Potraviny on-line. V roce 2013 byla služba představena na Kolínsku, Brněnsku, Hradecku a Pardubicku a loni také na Liberecku,
    Plzeňsku, Břeclavsku a Hodonínsku. Od poloviny března 2015 je služba nově dostupná také na Benešovsku.
  • V roce 2012 získala služba potraviny on-line ocenění Inovace v obchodě v anketě MasterCard Obchodník roku.
  • Za dobu svého působení na českém trhu Tesco obdrželo řadu dalších ocenění – je například několikanásobným nositelem titulů Hypermarket roku, Obchodník roku, Nediskontní obchodní řetězec roku či TOP Retailer.
  • Tesco patří k největším soukromým zaměstnavatelům v České republice. Za vytváření rovnocenných pracovních příležitostí získala společnost ocenění v soutěži Stejná šance – Zaměstnavatel roku 2008, oceněny byly také absolventské programy společnosti.
  •  V roce 2013 získala společnost 1. cenu za nejlepšího zaměstnavatele v kategorii Obchod od České studentské unie.
  • V roce 2013 začaly obchody Tesco spolupracovat s Federací potravinových bank a darují neprodané trvanlivé potraviny potřebným. V roce 2014 se spolupráce rozšířila již na 65 hypermarketů po celém Česku.
  • V posledních dvou letech prostřednictvím Nadačního fondu Tesco společnost věnovala více než 10 milionů korun na charitativní účely.