Futuristická “top down” střílečka od WG Labs a Extreme Developers se objeví na konci září

Září 2016 — Stroje se zapojí již tento měsíc. WG Labs vydávají svoji nejnovější hru Hybrid Wars již 29. září a zvou všechny k příjemnému osvěžení „devadesátkové“ nostalgie. Hra přichází s klasickým izometrickým pohledem a nabízející „top down“ střílečku, s celou řadou osvěžujících momentů jako jsou otevřené mapy, či proměňující se mechové v reálném čase. V osmi obrovských lokacích, se třemi rozmanitými žoldáky na vaší straně  a více než 150 úkoly k dokončení, nabízejí Hybrid Wars svět nedaleké budoucnosti, v němž přežijí jen ti nejrychlejší s nejlepšími zbraněmi. (TZ)

Novinka vychází ve Standard a Deluxe edicích a vykročit do světa můžete v botách hned tří původních postav. Alex Carter je k dispozici ve standardní verzi, za Ivana si pak zahrají uživatelé účtů WGN v obou verzích hry. Jason Wood je pak určený pro majitele deluxe vydání.

Alex Carter je vysoce uznávaným vojenským specialistou, který je vybavený unikátním med dronem, s nímž dokáže zachraňovat životy vojáků v poli. Ivan je bývalým žoldákem a navíc mistrem mechů. K dispozici má speciální sondu, která dokáže obnovovat silové pole a podpořit tak vojáky silnou technologií. Jason Woods je kyberneticky upraveným super vojákem, který se může opřít o pomoc drona. Ten může sbírat zdroje na bitevním poli a současně přepravovat náklad během boje. Každý z hrdinů nabízí nespočetné množství způsobů, jak obsadit základny. Navíc jsou schopni využívat desítek vylepšení a používat naprosto fascinující zbraně, s nimiž dokáží otočit bitvy ve váš prospěch.

Peklo mechů a robotů půjde rozpoutat v single a multiplayeru. Vedle hry pro jednoho hráče však hra nabídne i naprosto skvěle podaný coop, v němž se vedle sebe postaví hned čtyři hráči a to kdykoliv na jakékoliv mapě. Další módy budou velmi brzy následovat a budou samozřejmě zdarma.

Hybrid Wars jsou k dispozici ve Standardní edici a Deluxe edici a to za $17.99, respektive za $19.99.

Hybrid Wars je k dispozici na Windows, Mac OS X a Linuxu a ke koupi na Steamu a GoG.

  • Deluxe verze obsahuje hru a tři hrdiny (Alex Carter, Ivan – k dispozici hráčům s účtem Wargaming.net a Jasona Woodse. Jako extra obsah pak hráči obdrží soundtrack a art book, v němž hráči mohou prozkoumat minulost Jasona Woodse.
  • Standradní verze pak nabídne hru a dvě postavy – Alexe Cartera a Ivana pro ty, kteří mají účet Wargaming.net.

Pro více informací navštivte: