OKULA Nýrsko bude implementovat nejnovější verzi Infor M3

PRAHA, 12. prosince 2016Infor, přední poskytovatel odvětvově zaměřených podnikových aplikací s elegantním vzhledem a cloudovou funkcionalitou, oznámil, že společnost  OKULA Nýrsko, český výrobce plastových technických výlisků, bude implementovat nejnovější verzi řešení Infor M3. Podle plánu má být nový systém zprovozněn přibližně v  polovině roku 2017. Systém bude nasazen ve spolupráci se společnost S&T, která je partnerem pro řešení Infor M3 v České republice. (TZ)

Společnost se rozhodla vyměnit předchozí systém MOVEX, který používala od roku 2001 a který přestával vyhovovat z pohledu funkčnosti, zejména v oblasti pokročilého plánování. Nejnovější verze Infor M3 bude pokrývat veškeré podnikové procesy, včetně prodeje, nákupu, výroby, plánování a logistiky. Součástí projektu bude také vybudování propojení se zákazníky prostřednictvím EDI konektivity, zatímco v současnosti se přenos dat od zákazníků řeší manuálním přepisováním.   

Nejvíce si společnosti slibuje od lepšího plánování, zejména pak rychlejší reakce na požadavky zákazníků, snížení úrovně zásob a snížení administrativní náročnosti. Nový systém by měl eliminovat situace, kdy OKULA nemůže přijmout zakázku z důvodu absence plánování zdrojů v delším časovém horizontu. OKULA také očekává zvýšení produktivity díky přívětivějšímu uživatelskému prostředí v nejnovější verzi umožňující snazší a rychlejší přístup k důležitým informacím.

Vzhledem ke spokojenosti s předchozím systémem MOVEX jsme se nakonec rozhodli pro upgrade na verzi Infor M3,“ řekl Petr Janovský, CIO ve společnosti OKULA Nýrsko. „Očekáváme, že nová verze Infor M3 přinese efektivnější plánování výroby, které se promítne do vyšší výkonnosti firmy a spokojenosti našich zákazníků.“

O společnosti OKULA Nýrsko

OKULA Nýrsko a.s. je v současné době významným a stabilním evropským dodavatelem plastových technických výlisků a jejich povrchových úprav pro elektrotechnický, automobilový a farmaceutický průmysl. Dominantním sortimentem firmy jsou výrobky z plastů zhotovované vstřikováním do forem. OKULA Nýrsko zaměstnává 300 pracovníků při ročním obratu téměř 600 milionů Kč.

O společnosti  S&T

S&T CZ patří mezi největší systémové integrátory v České republice. Společnost je součástí nadnárodní skupiny S&T AG, předního evropského dodavatele IT řešení a služeb, zastoupeného v 19 evropských státech. S&T CZ v Česku disponuje týmem cca 230 odborníků a má pobočky v osmi městech: v Praze, Brně, Liberci, Plzni, Českých Budějovicích, Pardubicích, Olomouci a Ostravě. Do tuzemské skupiny S&T patří ještě dodavatel lékařské techniky S&T Plus. Centrála nadnárodní skupiny S&T sídlí v Rakousku.

O společnosti Infor

Infor vyvíjí a dodává podnikový software s cloudovou funkcionalitou pro specifická odvětví. S 15 000 zaměstnanci a více než 90 000 zákazníky ve 170 zemích pomáhá Infor k obchodnímu rozvoji. Pro více informací navštivte www.infor.com.