Jablotron spustil nový web. Nabízí snazší orientaci a obsah na míru uživatelům

Společnost Jablotron, která se zabývá vývojem a poskytováním systémů pro zabezpečení a ovládání domácností a firem, spustila nové webové stránky. Cílem bylo nabídnout zákazníkům přehledné portfolio produktů a služeb, zaujmout je moderním přístupem a podat všechny potřebné informace jednotnou formou. To celé ve zbrusu novém designu s řadou interaktivních prvků. (TZ)

web_Jablotron_cz

Hlavní novinkou webových stránek je orientace na B2C zákazníky, kteří se dříve poněkud ztráceli v obsahu určeném pro montážní partnery. Neméně důležitou změnou je i optimalizace pro tablety a chytré telefony, nový web je zcela responzivní.

„Ke změně nás vedlo hlavně to, že jsme chtěli jasně definovaný a přehledný web s obsahem, který má pro návštěvníky skutečný přínos, neztratí se na něm a najdou požadované informace snadno a rychle,“ popisuje důvody změny Andrea Hartigová, manažerka marketingové komunikace ve společnosti Jablotron.

V rámci přípravy nových webových stránek probíhalo i rozsáhlé uživatelské testování, které odhalilo, jak se zákazníci na stránkách chovají, co je pro ně vítané a na základě čeho naopak ztrácí zájem a odcházejí.    

Jednoznačnou prioritou nového webu je komunikace produktových benefitů a jasně rozdělená struktura pro montážní partnery a koncové uživatele, nechybí vizualizace a živé ukázky použití. Nový styl textace webu je edukativní a zaměřený na koncové uživatele. Webové stránky mají 15 jazykových mutací a doplněny jsou i o aktivní ikonu, která odkazuje na cloudovou aplikaci MyJABLOTRON. Nechybí ani rady a inspirace z oboru zabezpečovací techniky.

Webové stránky pro Jablotron zpracovala společnost Sherwood Digital a.s., která patří ke špičce mezi webdevelopery.

Více informací naleznete na www.jablotron.com

O společnosti Jablotron:

Jablotron je ryze českou skupinou technologických firem s vlastním vývojem i výrobou a tradicí od roku 1990. S důrazem na uživatelský komfort se zaměřuje především na špičkové zabezpečovací systémy včetně navazujících bezpečnostních služeb. Milionům lidí po celém světě tak poskytuje komplexní řešení pro ochranu jejich majetku, zdraví a bezpečí. Jablotron se také jako inovační lídr v oboru zaměřuje na rozvoj cloudových služeb a IoT aplikací.

Skupinu dnes tvoří na dvě desítky firem, zaměstnává 600 lidí a hlavní sídlo má v Jablonci nad Nisou. Největší společností skupiny je JABLOTRON ALARMS a.s., která patří k nejvýznamnějším dodavatelům alarmů v ČR i ve světě. Poskytovatelem bezpečnostních služeb ochrany objektů a osob je společnost JABLOTRON SECURITY a.s. V roce 2016 navíc vznikla NADACE JABLOTRON, která zastřešuje a rozšiřuje probíhající dárcovské a CSR aktivity.