Oslava 5 let aplikace Můj Vodafone – dárek dostane každý uživatel

Praha, 3. března 2017 – Páté narozeniny slaví aplikace Můj Vodafone ve skvělé kondici. V průběhu svého virtuálního života se naučila push notifikace nebo přijímat přihlášení otiskem prstu a získala si pevné místo v životě svých téměř 300 tisíc uživatelů. Většina z nich s ní tráví nejčastěji ranní cesty do práce a oběd, ale hodně také podvečerní cesty domů. Své narozeniny oslaví aplikace právě se svými uživateli, které obdaruje třeba daty zdarma nebo body do Vodafone galerie. Dále jsou připraveny soutěže o chytré telefony nebo extra kredit za dobití. Nikdo neodejde s prázdnou. (TZ)

Když se Můj Vodafone v únoru 2012 dostal na světla displejů, nabízel zákazníkům jen základní funkce, jako přehled čerpání jednotek, aktuální útraty, přehled aktivních služeb a náhled poslední faktury. Postupně ale přidal online platby, možnost správy služeb, detail vyúčtování, nebo přihlášení otiskem prstu. Až se podíl plateb v aplikaci Můj Vodafone vyšplhal na 44 % ze všech způsobů placení. Za 5 let své existence si také aplikace dokázala získat ocenění Aplikace roku v letech 2013, 2014 a 2016. Největší radost aplikaci dělají její uživatelé, kterých je meziročně o 25 % více.   

Oslavy ve znamení dat zdarma a soutěží

Oslavy 5. roku se neobejdou bez dárků. Proto si Vodafone připravil pro uživatele aplikace Můj Vodafone mnoho dárků a soutěží. Stačí, když uživatelé vstoupí do aplikace a nechají se navést bannery. Každý z nich si vylosuje nějaký dárek, například data až do 2 GB na měsíc a další drobné výhry. Uživatelé navíc mohou soutěžit v pěti kolech o chytré mobilní telefony, například Samsung Galaxy A5 2017, Vodafone Smart ultra 7 nebo o iPhone 7. V následujících několika týdnech budou uživatelé aplikace informováni SMS zprávou a push notifikací o možné výhře telefonu za korunu. Zároveň každý, kdo si dobije kredit přes platební kartu ve výši alespoň 250 Kč, získá 25 % kreditu navíc zdarma.

Zákazníci, kteří jsou i uživateli aplikace Můj Vodafone, se ale mohou od půlky března těšit ještě na další soutěž. Budou o ní také informováni přímo v aplikaci Můj Vodafone. Nejlepší hráči získají jako výhru data nebo telefony iPhone.

Pravidla soutěže jsou k dispozici na https://www.vodafone.cz/o-vodafonu/ke-stazeni/osobni-a-firemni/souteze-pravidla-a-podminky/pravidla-souteze-telefony-za-1-kc-v-sekci-moje-nab/

O Vodafone Czech Republic

Mobilní operátor Vodafone Czech Republic je od roku 2005 součástí jedné z největších telekomunikačních skupin na světě Vodafone Group. V České republice poskytuje služby více než třem milionům zákazníků. Od roku 2007 přináší Vodafone komplexní telekomunikační služby pro firemní zákazníky prostřednictvím řešení Vodafone OneNet a nyní provozuje více než milion firemních SIM karet. V roce 2012 byl Vodafone prvním operátorem na českém trhu, který začal účtovat hovory po sekundách. O rok později Vodafone představil Turbo Internet a začal rychlým mobilním internetem pokrývat venkov a menší města. V současnosti nabízí nejrychlejší a nejrozšířenější síť mobilního internetu na tuzemském trhu. Aktuálně se Vodafone soustředí na rozšiřování LTE do všech koutů České republiky. V souladu se svými CSR aktivitami se Vodafone začátkem roku 2015 přestěhoval do nové, ekologické centrály ve Stodůlkách. Jeho Nadace Vodafone již rozdělila více než 170 milionů korun. Za 10 let od svého založení se dostala na přední místa v hodnocení firemních nadací. Patří mezi nejdůležitější podporovatele a investory do technologických sociálních inovací, které zlepšují život společnosti a znevýhodněných skupin. Více informaci na www.vodafone.cz