SIM karta pro chatování z celého světa za nízký roční paušál

ChatSIM je skvělé řešení pro všechny, kteří chtějí být i bez placení mobilních dat neustále online na populárních chatovacích službách, jako Messenger, WhatsApp a sedmi dalších. Uživatelé karty ChatSIM, jejíž roční provoz vyjde na 395 Kč, mohou být non-stop online ve více než 150 zemích světa.

Brno, 5. dubna 2017 – Společnost Venlan představuje na českém a slovenském trhu ChatSIM – unikátní řešení pro školáky a všechny cestovatele. Po zaplacení ročního paušálního poplatku 395 Kč budou při použití chatovacích služeb Facebook Messenger, WhatsApp a sedmi dalších v podstatě po celém světě online 24 hodin. A to bez nutnosti platby dalšího mobilního datového tarifu v dané zemi.

ChatSIM je ideálním řešením pro školáky, kteří ještě nevyužívají mobilní paušální služby, jejichž součástí je datový tarif s předem stanoveným objemem dat a také pro každého, kdo rád cestuje. I mimo dosah lokálních Wi-Fi sítí mohou být uživatelé trvale na příjmu s tím, že obrázky z cest pošlou a přijmou po připojení k Wi-Fi.

Jednorázový aktivační poplatek karty ChatSIM, v jehož ceně je i zaslání samotné karty ChatSIM, činí 395 Kč. Po jeho zaplacení je třeba pouze jednou ročně dobít kartu kreditem ve výši 395 Kč. V rámci takto zpoplatněných služeb mohou uživatelé okamžitě využívat textovou komunikaci doplněnou emotikonami prostřednictvím všech podporovaných aplikací. Pokud chce uživatel využít kromě textového chatu i podporu obrázků, videa nebo hovorů, může za jednorázový poplatek získat 2 000, 5 000 nebo 10 000 kreditů, což v nejvyšší variantě představuje dle datové velikosti jednotlivých souborů přenos až 1 000 fotografií, 200 videí nebo 400 minut hovoru. Spotřeba kreditů se může lišit dle zóny, přičemž do nejnižšího tarifu nespadají jen země EU, ale například i Austrálie, Hong Kong, Malajsie či Venezuela.

ChatSIM je kompatibilní se všemi typy telefonů a velikostí slotů pro SIM kartu od klasické „velké“ karty až po nejmenší Nano SIM. Pro její použití je třeba pouze založit kartu do smartphonu a nastavit přístup k operátorovi. ChatSIM má své vlastní telefonní číslo, a proto je pro její současné využití například s lokální předplacenou SIM kartou pro hlasové hovory ideální telefon, který podporuje dvě SIM karty.    

Umožňuje komunikaci prostřednictvím aplikací Facebook Messenger, WhatsApp, Telegram, BBM, WeChat, QQi, Line, Hike a Kakao. Seznam zemí, v nichž je možné komunikovat v rámci jednotného celosvětového paušálu 395 Kč je uveden na stránkách www.datanacesty.cz/pokryti.

ChatSIM lze již nyní objednat na stránkách www.datanacesty.cz s tím, že poštovné je pro uživatele zdarma. Aktivační poplatek činí 395 Kč a celoroční paušální platba na chatování prakticky z celého světa, kterou lze provést okamžitou platbou online, je rovněž 395 Kč.

O společnosti Venlan

Venlan je mladá společnost soustředící se na oblast telekomunikací. Na český trh přináší službu ChatSIM s cílem umožnit neomezenou komunikaci všem náruživým cestovatelům.