DATASYS díky K2 blackpearl vylepší firmám řízení procesů

Praha, 10. dubna – Česká technologická společnost DATASYS bude nově na českém trhu firmám nabízet špičkové nástroje pro podporu automatizace činností a procesního řízení K2 blackpearl od amerického výrobce SourceCode. Podepsala partnerskou smlouvu s firmou Konica Minolta Business Solutions Czech, spol. s r.o., která je výhradním distributorem produktů SourceCode, na českém a slovenském trhu.

„K2 blackpearl je špičkový nástroj pro návrh, běh a správu elektronických procesů, který přesně zapadá do našeho portfolia. Díky němu navíc našim zákazníkům výrazně rozšíříme možnosti používání nástroje SharePoint od společnosti Microsoft, které jsme rovněž certifikovaným partnerem,” uvedl Martin Novák, Key Account Manager společnosti DATASYS.

Flexibilní Business Process Management (BPM) K2 blackpearl je komplexní platforma pro návrh workflow, funkčně komplexních formulářů a objektů integrujících data z existujících obchodních aplikací. Pomáhá zautomatizovat a zjednodušit prakticky jakýkoli podnikový proces, který zahrnuje osoby nebo informace a to bez programování.

“Uzavřením nového partnerství se rozšiřuje síť obchodních a implementačních partnerů produktů K2 blackpearl na českém trhu. Rozšířením partnerské sítě reagujeme na rostoucí poptávku po nástrojích pro podporu automatizace činností a  procesního řízení,” dodal Pavel Štěpán, obchodní ředitel Konica Minolta.

Prostřednictvím K2 blackpearl mohou zákazníci celkově zrychlit a zefektivnit veškeré firemní procesy. Konkrétně jde například o řízení oběhu dokumentů od jejich pořízení a digitalizaci přes schválení až po dlouhodobou archivaci. Systém umožňuje nejen přiřazení jednotlivých úloh příslušným pracovníkům, ale i komunikaci s ostatními podnikovými informačními systémy. Kromě zvýšení efektivity práce přispívá nástroj rovněž ke zvýšení bezpečnosti informací a současně snížení provozních nákladů.

Mezi uživatele systému K2 blackpearl v České republice patří například Česká televize, ICOM transport a.s., TON a.s. a další. 

O společnosti Datasys s.r.o.

Datasys je významný český poskytovatel služeb a řešení v oblasti informačních technologií. Společnost vznikla v roce 1994 a svým současným obchodním obratem a šíří záběru patří mezi přední IT společnosti v České republice. Jejími zákazníky jsou významné české společnosti z oblasti utilit, financí, telekomunikací, zdravotnictví či obchodu a služeb a instituce státní správy. Sídlo společnosti Datasys je v Praze a pobočky v Hradci Králové, Plzni, Děčíně a Písku Více na www.datasys.cz

 

O společnosti Konica Minolta Holding, Inc.

Konica Minolta, Inc. je globální technologická společnost, která poskytuje inovativní řešení pro podniky a společnosti. Silné stránky společnosti jsou v kombinaci jejích klíčových technologií v oblasti pokročilé zobrazovací techniky, optiky, snímání, nano-zpracování a oblasti materiálů. Konica Minolta vytváří nové hodnoty, které pomáhají zákazníkům řešit pracovní výzvy a procesy. V éře Internetu věcí využívá společnost svých hlubokých odborných znalostí v oblasti digitálních technologií a prochází obchodní transformací v digitální společnost, poskytující sofistikovaná řešení. Konica Minolta je zároveň aktivní při vytváření inovací ve spolupráci a spojenectví s akademickými, průmyslovými i podnikatelskými partnery.

Společnost Konica Minolta má sídlo v Tokiu a její koncernové společnosti s více než 43 000 zaměstnanci působí v 50 zemích světa. Své produkty a služby nabízí ve 150 zemích po celém světě.

O společnosti Konica Minolta Business Solutions Czech

Konica Minolta Business Solutions Czech spol. s r. o. je součástí celosvětové sítě a uspokojuje potřeby, které vznikají na českém trhu, a pečuje o české zákazníky. Servisní kompetenci prokazuje certifikát nejlepší servisní organizace v Evropě za rok 2014. Pozici na trhu podtrhují i tržní podíly roku 2015 – Konica Minolta je v České republice číslo jedna v produkčním tisku s podílem 70,1 %. Lídrem trhu je i v prodeji barevných multifunkčních zařízení (36,9 %) a prodeji černobílých multifunkčních zařízení (35,1 %). Velký důraz klade rovněž na rozvoj IT služeb. Z hlediska obratu je v této oblasti české zastoupení nejúspěšnější ze všech zemí Konica Minolta regionu střední a východní Evropy. Konkrétně se zaměřuje například poskytování ERP a CRM systémů, ECM a DMS řešení, služeb spojených se zabezpečením IT infrastruktury a snížením administrativní zátěže. Konica Minolta Business Solutions Czech je zároveň výhradním distributorem produktů firmy SourceCode, BPM K2 blackpearl na českém a slovenském trhu. Více informací na www.konicaminolta.cz.