Lenovo představuje spolehlivé profesionální notebooky ThinkPad T470 a T470s

Praha, 10. dubna 2017 – Uspět ve světě byznysu často vyžaduje schopnost odvést maximální výkon kdekoli a kdykoli. Odolné a spolehlivé notebooky Lenovo ThinkPad T470 a T470s jsou těmi pravými spojenci při souboji s našlapanými termíny i konkurencí.

Lenovo ThinkPad T470s_02.jpg

Technologie pro usnadnění každodenní práce, kterými jsou tyto modely vybaveny, staví na výkonu a efektivitě sedmé řady procesorů Intel Core. Společný mají také vysoce odolný design a dnes už legendární vlastnosti zařízení ThinkPad.

S notebookem ThinkPad T470 se můžete spolehnout na opravdu ostrý start každého dne. Ve výčtu špičkových technologií, které mu poskytují nekompromisní výkon, totiž kromě vysoce výkonného procesoru nechybí ani pulzující srdce v podobě SSD disku, který je tišší, odolnější a rychlejší než mechanický pevný disk. Neobsahuje žádné pohyblivé součásti, spouští se téměř třikrát rychleji a složky otevírá až o 30 procent dříve.

K výrazně vyšší rychlosti práce přispívá také operační systém Windows 10 Pro, jenž neobsahuje žádné nechtěné aplikace a další zbytečnosti, které by notebook zpomalovaly. Cenné minuty však ušetříte už při přihlášení. Díky softwaru Windows Hello a jeho vyspělé technologii rozpoznávání obličeje i otisku prstu není třeba vypisovat heslo. Stačí úsměv do infračervené kamery nebo dotyk na snímači otisku prstu a ThinkPad T470 je připraven k až 18 hodinám práce.

Že nového příslušníka rodiny ThinkPad jen tak něco nerozhodí, dokazují i testy odolnosti podle 12 armádních norem. Více než 200 kontrol kvality prokázalo, že vám ThinkPad T470 bude opravdu dlouho pomáhat dostat konkurenci na lopatky.

Delší pracovní cesta za důležitými obchodními partnery se může z nepříjemné povinnosti proměnit v naplno využitý den díky ultratenkému notebooku ThinkPad T470s. S hmotností pouhých 1,32 kilogramů je tento model ideální nejen jako výkonná přenosná kancelář, ale také jako centrum zábavy, když na ni večer na hotelu zbude čas. Nespornou výhodu představuje také integrovaný širokopásmový router, který notebooku zajistí připojení LTE-A (4G), takže budete vždy připojeni.

Dotyková obrazovka v kombinaci se 14palcovým WQHD displejem a stereo reproduktory s technologií Dolby Audio Premium umožní vychutnat si oblíbenou hru nebo seriál opravdu naplno. Výdrž baterie až 10,5 hodiny na jedno nabití zajistí, že ThinkPad T470s nebude mít dost ani ve chvíli, kdy vás už přemůže únava.

Notebooky Lenovo ThinkPad T470 a T470s jsou na našem trhu dostupné za cenu od 41 390 Kč, respektive od 44 490 Kč včetně DPH.

Pro nejnovější informace sledujte Lenovo na Twitteru www.twitter.com/LenovoCZ nebo na Facebooku: www.facebook.com/lenovocz. Nabídku serverů společnosti Lenovo přinášejí stránky www.thinkserver.cz.

Lenovo, společnost s obratem 45 miliard USD, je lídr v poskytování inovativních spotřebitelských, komerčních a podnikových technologií. Portfolio vysoce kvalitních a bezpečných produktů a služeb zahrnuje počítače (včetně legendární značky Think a vícerežimové YOGA), pracovní stanice, servery, storage, chytré televize a rodinu mobilních produktů, jako jsou chytré telefony (včetně značky Motorola), tablety a aplikace. Další informace o společnosti Lenovo jsou k dispozici na www.lenovo.cz.