Televizní kanál AXN a operátor O2 neobnoví po konci července spolupráci.

P r a h a,    28. července 2017 – Spolupráce mezi O2, poskytovatelem televize přes internetový protokol (IPTV), a televizním kanálem AXN nebude v České republice od 1. srpna 2017 z obchodních důvodů obnovena. Uvedla to dnes společnost AXN.

AXN divákům poskytuje kvalitní zábavu díky programové nabídce nejúspěšnějších, cenami ověnčených amerických a evropských kriminálních a dobrodružných seriálů a také pečlivě vybraných detektivních a akčních filmů. AXN patří pod značku Sony a vlastní díky tomu exkluzivní práva na vysílání originálních seriálů, jako je Podfu(c)k s Rupertem Grintem nebo Nezvěstná (Absentia) se Stanou Katicovou, který bude mít premiéru exkluzivně na AXN letos na podzim.

Kanál AXN bude nadále divákům dostupný u většiny hlavních operátorů a také u většiny lokálních poskytovatelů televizního vysílání v České republice.

SONY PICTURES TELEVISION

Sony Pictures Television (SPT) je jedním z největších světových televizních producentů a distributorů TV pořadů všech žánrů. Kromě jednoho z největších archivů oceněných filmů a televizních pořadů se SPT může chlubit stávající programovou nabídkou, která zahrnuje vysoce hodnocené televizní filmy a televizní soutěže, kultovní seriály, původní animované seriály a kritikami vysoce ceněné celovečerní snímky, komedie a televizní filmy. SPT produkuje více než 6000 hodin programové zábavy ročně ve více než 70 zemích světa. Mezinárodní televizní portfolio SPT zahrnuje 120 kanálů dostupných ve 159 zemích, s dosahem více než 543 milionů domácností. SPT také vytváří původní obsah a řídí streamingovou síť Crackle. Kromě toho SPT vlastní americkou produkční společnost Embassy Row a je částečným vlastníkem kabelové stanice Game Show Network (GSN). SPT patří k předním americkým prodejcům inzerce, zisky generují také přidružené společnosti, jako jsou Rural Media Group a DoctorOZ.com.