PerformicsB2BGroup spolupracuje s Generali Deutschland

Výkonnostní agentura PerformicsB2BGroup vyhrála mezinárodní tendr a od 1. srpna 2017 spolupracuje ze Slovenské republiky se společností Generali Deutschland. Skupina Generali patří mezi největší pojišťovny na světě.

Agentura poskytuje klientovi služby z oblasti SEO marketingu a bude se starat o pět jeho webových stránek Generali.de, Central.de, Amv.de, Advocard.de a Generali-vitalityerleben.de.

„Jsme rádi, že jsme uspěli v mezinárodním tendru pro tak významného klienta, jako je pojišťovna Generali. Pro klienta jsme vytvořili tým s německy hovořícími SEO specialisty, kteří mají bohaté zkušenosti z jiných projektů na německém trhu, a věříme, že spolupráce bude prospěšná pro obě strany,“ říká Ladislav Suško, managing director Performics pro Česko a Slovensko.

O agentuře PerformicsB2BGroup

Agentura PerformicsB2BGroup je největší výkonnostní agentura na světě a na Slovensku je lídrem v segmentu výkonnostních agentur. Agentura zajišťuje servis v oblasti performance marketingu – SEM (reklama ve vyhledávačích), SEO, OneSearch (propojení SEO a SEM), výkonnostní marketing v display reklamě, na sociálních sítích, v mobilních telefonech a tabletech.