Pet Center představuje novou manažerku marketingového oddělení

Společnost PetCenter CZ, největší prodejce chovatelských potřeb v České republice i na Slovensku, vítá ve svých řadách novou posilu. Na pozici marketingové manažerky nastoupila Ema Matějů, která přichází ze stavební společnosti Haas Fertigbau, kde působila ve stejné funkci.

2017-10-26 20_20_44-PetCenter.cz - vše co zvířata milují.png

Z příchodu Emy Matějů máme velkou radost. Jsme si vědomi, že zajištění efektivního chodu marketingového oddělení je nedílnou součástí každé prosperující společnosti, proto se jednalo o velice důležité rozhodnutí. Ema náš tým obohatí svými letitými zkušenostmi a osobním know-how. Na obdobné pozici navíc není poprvé. Právě proto věřím, že náš tým povede správným směrem,” říká Dalimil Čech, CEO Pet Center.

Pro Emu Matějů nejsou nové pracovní povinnosti novinkou, jako vedoucí marketingu působila v řadě obchodních a stavebních společností. Po desetileté zkušenosti v HORNBACH Baumarkt AG řídila obchodní komunikaci a strategii ve firmě RD Rýmařov, poté strávila dva roky ve skupině Internet Retail.

O společnosti Pet Center CZ

Pet Center CZ šíří radost mezi domácími mazlíčky a jejich chovateli, a to prostřednictvím sítě prodejen s chovatelskými potřebami Pet Center v Česku i na Slovensku. Prodejny jsou zákazníkům k dispozici prakticky 364 dní v roce.

První prodejna vznikla v roce 2000 a v současné době jich má Pet Center po celé České a Slovenské republice přes 150. Nabízí v nich široký sortiment chovatelských potřeb, rozsáhlou nabídku kvalitních krmiv nebo známé i méně známé druhy domácích zvířat. V červenci společnost otevřela Psí hotel a školku v centrále v Horních Počernicích v Praze. V létě 2016 byl spuštěn nový e-shop pro Česko (www.petcenter.cz) i Slovensko (www.petcenter.sk). Novinkou v rámci služeb je psí salon, který společnost spustila v březnu 2017.

Pet Center je jasná volba pro každého stávajícího i budoucího majitele jakéhokoli domácího mazlíčka. Je místem, kde mohou chovatelé sdílet své zážitky a zkušenosti. Místem, kam může každý přijít pro radu a pomoc.

Pet Center aktivně pomáhá ohroženým zvířatům a ve spolupráci s Občanským sdružením na ochranu ohrožených zvířat se podílí na aktivitě #stopmnozirnam.