UPC rozšiřuje programovou nabídku o nové HD programy

Nabídka digitální televize Horizon už obsahuje víc než 180 stanic, ze kterých je až 67 v HD kvalitě

Praha, 30.10.2017 – Zákazníci společnosti UPC, největšího kabelového operátora v České republice, se mohou těšit na nové programy v nabídce digitální televize Horizon. Od úterý 31. října bude programová nabídka rozšířena hned o několik nových stanic v HD kvalitě. Jedná se o tři stanice z rodiny FilmBox, a to FightBox HD, DocuBox HD a Fast&Fun Box HD, dále hudební stanici Mezzo Live HD a zpravodajskou Euronews HD. Zařazení těchto stanic navazuje na rozšíření v září 2017, kdy byla programová nabídka obohacena o stanice Cartoon Network HD, War TV a Film+ HD. Nabídka digitální televize Horizon po tomto rozšíření obsahuje víc než 180 stanic, ze kterých je až 67 v HD kvalitě.

Společnost UPC uvedla začátkem září novou nabídku Happy Home®, která představuje nekonečnou zábavu pro všechny členy domácnosti na všech připojených zařízeních. I tímto rozšířením programové nabídky pokračujeme v naplňování našeho příslibu ve snaze poskytovat žánrově rozmanitou a bohatou programovou nabídku, s přihlédnutím k požadavkům a očekáváním zákazníků. V zájmu poskytnout maximální zážitek z televizní zábavy jsou všechny nově přidané stanice v HD rozlišení, aby si diváci jejich vysílání mohli vychutnat v nejvyšší kvalitě,“ uvedl Martin Miller, generální ředitel společnosti UPC v České a Slovenské republice.

Nové stanice v nabídce digitální televize UPC

Stanice FightBox HD, která je zaměřená na bojová umění, a také dokumentární stanice DocuBox HD a lifestylová sportovní stanice Fast&Fun Box HD, se stanou součástí balíčků Komplet a FilmBox Premium. Hudební stanici Mezzo Live HD diváci najdou v balíčcích Komfort, Komplet a Music. Stanice Euronews HD nahradí svou SD verzi, jejíž vysílání bylo v našem regionu ukončeno, a diváci ji najdou ve všech balíčcích počínaje základním balíčkem Klasik. Z televizní nabídky od stejného data zároveň vypadnou SD verze programů HBO 2, HBO 3, stejně jako Cinemax a Cinemax 2, které budou nadále v nabídce v HD kvalitě.

O digitální televizi Horizon od UPC

Digitální kabelová televize Horizon od UPC nabízí téměř 180 programů všech žánrů, včetně 67 stanic v HD kvalitě. Vedle bohaté programové nabídky a vysoké kvality obrazu a zvuku, diváci vysoko hodnotí zejména celou řadu funkcí, které zvyšují uživatelský komfort a nabízejí úplně nový zážitek ze sledování televize (např. sedmidenní Zpětné zhlédnutí s více než 40 nejsledovanějšími stanicemi, videotéka MyPrime s více než 2500 tituly atd.). Výhody a přednosti Horizon TV umocňuje i mobilní televize Horizon Go, která nabízí další TV obrazovku, a to nejen do domácnosti. S Horizon Go mohou zákazníci UPC sledovat 124 TV stanic, z toho víc než 60 v HD kvalitě, prostřednictvím internetového připojení kdekoli a odkudkoli v České republice, a to až na 3 zařízeních současně (mobil, tablet, počítač). Horizon Go podporuje i Chromecast a Airplay, díky kterým je živé vysílání Horizon Go možné sledovat i na Apple TV, Smart TV, či TV přijímačích se zařízením Chromecast, jež umožňuje obsah vysílaný na mobilu sledovat i na televizi.  

O UPC a Liberty Global

Společnost UPC patří mezi největší poskytovatele TV, internetových a telefonních služeb v České republice a na Slovensku. Pro své zákazníky neustále zkvalitňuje své služby, které zahrnují digitální a mobilní televizi s nabídkou programů všech žánrů včetně stanic v HD rozlišení, širokopásmové internetové připojení, a telefonní služby. Pro více informací o společnosti  UPC v České a Slovenské republice navštivte stránky upc.sk a upc.cz. Společnost UPC Česká a Slovenská republika je součástí společnosti Liberty Global (NASDAQ: LBTYA, LBTYB, LBTYK, LIAL and LILAK), největšího světového mezinárodního poskytovatele kabelových služeb, působícího ve více než 30 zemích v Evropě, Latinské Americe a Karibiku.