Za Komoru certifikovaných účetních komunikuje agentura Margetroid

Komora certifikovaných účetních (KCÚ) si vybrala na komunikaci s médii a s účetní odbornou veřejností agenturu Margetroid Ivany Karhanové.

Úkolem agentury Margetroid je tvorba dlouhodobé komunikační strategie a PR komunikace s cílem zvyšovat znalost o Komoře certifikovaných účetních, účetní profesi, novinkách v oboru a komunikaci nové účetní legislativy.

“Zaměřovat se budeme nejen na specializovaná oborová média, ale budeme využívat i klasická zpravodajská média. Především ekonomická,” uvedla majitelka agentury Margetroid Ivana Karhanová.

Komora certifikovaných účetních sdružuje odborníky, kteří jsou absolventy systému certifikace účetní profese v ČR, případně obdobného systému jiné členské organizace IFACu (splňujícího mezinárodní vzdělávací standardy) nebo jejím členem. Komora si klade za cíl přispět k rozvoji a zkvalitnění účetní profese v ČR a poskytovat odborný a další servis svým členům.

“Agenturu Margetroid jsme vybrali především kvůli jejím velkým zkušenostem s prosazováním ekonomických témat do médií,“ řekl ke spolupráci s agenturou Margetroid Libor Vašek, předseda Komory certifikovaných účetních.

Agentura Margetroid realizuje či dříve zajišťovala PR komunikaci a strategie například pro Saxo Bank, Generali Investments CEE, NWD Global Multi-Asset, Broker Consulting, dodavatele energií Centropol, FG Forrest, Adastru, Sirius Investments SICAV, Asociaci českého tradičního obchodu, Asociaci Segway či Diamonds International Corporation. Agentura Margetroid se specializuje na finanční, ekonomické a ICT témata segmentech B2B i B2C.