PlayStation přichází se speciální nabídkou výhodných balení konzole PlayStation 4

Limitované edice konzole PS4 v designu her Call of Duty WWII či Gran Turismo Sport ve vybraných baleních

Společnost Sony Interactive Entertainment (SIE) oznamuje, že se v únoru v nabídce prodejců objeví výhodná balení konzole PlayStation 4 1TB. Nabídka bude platná do vyprodání zásob.

V rámci speciální nabídky* mohou zákazníci zakoupit tato balení:

  1. PlayStation 4 1TB + hra GT Sport + extra ovladač DS4. Doporučená MOC 7990 Kč
  2. PlayStation 4 1TB GT Sport limitovaná edice + hra GT Sport + extra ovladač DS4. Doporučená MOC 8590 Kč
  3. PlayStation 4 1TB + FIFA18 + PlayStation Plus na 14 dní. Doporučená MOC 7990 Kč
  4. PlayStation 4 1TB Call of Duty WWII limitovaná edice (CAMO) + hra Call of Duty WWII + PlayLink párty hra That´s You. Doporučená MOC 8590 Kč

* Nabídka je dostupná u všech obchodníků do vyprodání zásob. Cena se u jednotlivých obchodníků může lišit, uvedená cena je doporučená.

O společnosti Sony Interactive Entertainment

Společnost Sony Interactive Entertainment (SIE), která je uznávána jako globální lídr na poli interaktivní a digitální zábavy, je zodpovědná za značku PlayStation® i rodinu produktů a služeb. Společnost PlayStation přináší na trh inovace již od vydání původní konzole PlayStation v Japonsku v roce 1994. Do rodiny produktů a služeb PlayStation patří PlayStation®4, PlayStation®VR, PlayStation®Vita, PlayStation®3, PlayStation®Store, PlayStation®Plus, PlayStation™Video, PlayStation™Music, PlayStation™Now, PlayStation™Vue, PlayStation®Original a oceňované softwarové tituly od společnosti SIE Worldwide Studios. Společnost SIE sídlí v kalifornském městě San Mateo a jedná se o plně podřízenou pobočku společnosti Sony Corporation s globálními funkcemi a regionálními ústředími v Kalifornii, Londýně a Tokiu.

„PlayStation“ je registrovaná obchodní značka společnosti Sony Interactive Entertainment Inc. „PS4“ je obchodní značka stejné společnosti. Všechny ostatní obchodní značky jsou majetkem jejich příslušných vlastníků.