Co čekat od vztahu, kde vládne anarchie?

Další Relationship Anrachy meetup připravuje Paralelní Polis společně s hnutím Freedomtosex na čtvrteční večer 29. března. Hosty budou lidé, kteří uznávají koncept vztahové anarchie a mohou se tak s publikem podělit o své příběhy. Setkání se uskuteční v pražských Holešovicích a debatu bude moderovat Michaela Řeřichová, propagátorka vztahové anarchie z Freedomtosex.

Od února se v Institutu Kryptoanarchie na Praze 7 konají diskuze, které se zabývají lidskými vztahy a sexualitou. „Chceme otevřít tabuizovaná témata a podnítit debatu o tom, co považujeme za tradiční, morální, normální a proč. V první fázi potřebujeme zjistit, jak o vztazích, ale i sexu lidé komunikují, a jaký význam těmto pojmům přikládají,“ osvětluje záměr debat Michaela Řeřichová, zakladatelka hnutí Freedomtosex a moderátorka meetupů. Ve čtvrtek večer 29. března se zaměří na vztahovou anarchii a od hostů bude zjišťovat, co pro ně tento koncept znamená, jak dospěli k rozhodnutí navazovat takové vztahy, zda v nich existují nějaké hranice a jaké výhody a rizika jim volnost ve vztahu přináší.

Vstupné je dobrovolné, avšak kapacita prostor je omezená. Zájemci si proto mohou s předstihem zakoupit vstupenky online nebo osobně v Bitcoin Coffee v pražských Holešovicích, a zajistit si tak místo k sezení. Diskuzi lze sledovat také na streamu u facebookové události.

Relationship Anarchy meetup | Utváření vztahů | 29. 3. 2018 od 18 hodin

Paralelní Polis – Institut Kryptoanarchie | Dělnická 475/43, 170 00 Praha 7

Vstupenky k dispozici na e-shopu za 150 Kč

Facebook event zde