Elegance na dosah ruky

Současný trend velí mužům, aby nechodili hladce oholeni, ovšem divoké houští na tváři rozhodně není inn rovněž. Chce to nedbalou eleganci. Pro ni si musíme dojít do barber shopu, anebo úpravu tváří vzít do vlastních rukou. Až na počáteční investici to vyjde levněji, navíc si muži můžou vzhled vylepšit kdykoli, protože takový zastřihovač vousů si lze brát s sebou.

Kvalitní zastřihovač by měl mít několik základních vlastností. Je to třeba omyvatelnost, která usnadní pohodlnou údržbu, důležitá je i výdrž baterie, aby si šlo takový zastřihovač brát s sebou na cestu, a navíc k dokonalému zástřihu je potřeba čas, významná je i kvalita nožů, které něco vydrží. Podle odborníků jsou nejlepší ty potažené titanem, protože z tohoto materiálu jsou velice trvanlivé a omyvatelné pod vodou.

Tyto vysoké nároky splňují již řadu let produkty francouzské společnosti BaByliss, které navíc díky elegantnímu designu budou muže reprezentovat. K přednostem zastřihovačů BaByliss patří také výkonné motorky a výjimečně přesné čepele.

Zastřihovač BaByliss E971E je vybaven inovativní technologií W-Tech, která práci s přístroj umožňuje urychlit až o čtvrtinu času. Má titanem potažené nože z nejkvalitnější nerezové oceli jsou samomazné a pro snazší čištění je lze snadno z hlavy široké 41 mm demontovat, také nabízí možnost nastavit výšku zástřihu v ohromujících pětadvaceti krocích 0,5 do 25 mm s přírůstky po 1 mm. Přesné nastavení délky je umožněno otočným protiskluzovým kolečkem, takže ani mokrá ruka s tím nebude mít problém. Technologie ostří MicroCut byla vytvořena pro rovnoměrný a lehce ovladatelný zástřih. Dva nástavce jsou určeny pro vousy i vlasy. Akumulátor vydrží až jednu hodinu.

V příslušenství je nejen čisticí kartáček, ale i cestovní taštička, aby i na dovolené či služební cestě vypadal majitel zastřihovače vždy dokonale.

Prakticky všechny tyto parametry splňuje i model BaByliss E970E – jeho ocelové čepele jsou samolubrikační pro hladký sestřih i přesné držení kontur, a ve výbavě není cestovní taštička.

Doporučená cena modelu E971E je 1390 Kč, u modelu E970E pak 1090 Kč. Výrobce poskytuje na oba modely záruku tři roky.

O značce BaByliss:

Francouzská značka BaByliss patří kvalitou produktů a inovacemi mezi špičky evropského trhu. Vznikla v 60. letech minulého století vynálezem francouzského kadeřníka Leliévreho, který vyvinul absolutní novinku té doby – elektrickou kulmu na vlasy. Značka BaByliss jako součást koncernu Conair se stala jedničkou na celosvětovém trhu v kategorii péče o vlasy a také s velkým náskokem nejprodávanější značkou v Evropě v kategorii rovnání vlasů.

BaByliss navrhl a vymyslel automatickou loknovací kulmu a zároveň tím vytvořil novou kategorii v produktech určených k péči o vlasy. Vývoj automatické kulmy trval celých 5 let a stále BaByliss vyvíjí nové produkty, které jsou vždy revolučními novinkami v oboru a profesionální úrovně, které lze použít i neprofesionálním spotřebitelům.

Značkové výrobky BaByliss využívají kadeřnické salony v Praze, Paříži, Londýně, Stockholmu, Moskvě, Římě, Dubaji nebo v JAR. Díky takto ověřené kvalitě jsou vybrané výrobky BaByliss prodávány s 3. a více letou zárukou. Technické parametry produktů jsou na špičkové úrovni, a to jak výkoností motorků, tak i přesností čepelek, které jsou broušené elektrochemickou cestou.

BaByliss nabízí produkty pro ženy i muže – vysoušeče vlasů, žehličky na vlasy i kulmy, zastřihovače vousů i vlasů, i intimních chloupků. Jsme velmi rádi, že i zákazníci v České republice budou moci být krásnější s BaByliss a BaByliss MEN.