SAZKAmobil výrazně zlevňuje a navyšuje nabídku mobilních dat

Nejférovější operátor na českém trhu SAZKAmobil přichází se zásadními změnami ve své nabídce tarifů a služeb. Od dubna se mohou zákaznici těšit na kompletní obměnu datových balíčků, díky které klienti získají více dat za nižší cenu. Současně SAZKAmobil zdvojnásobuje oblíbené odměny za dobití a spouští zcela nový tarif.    

„Vnímáme stále rostoucí poptávku po spotřebě mobilních dat, a proto jsme se rozhodli naše portfolio v tomto směru razantně rozšířit. Veškeré změny a novinky jsou maximálně klientsky orientované, což znamená, že se snažíme nabízet více za méně peněz,“ říká Jan Schmiedhammer, ředitel mobilního operátora SAZKAmobil a Finančních služeb Sazky.

Balíček Cena
Internet na den 50 MB 25 Kč
Internet na měsíc 100 MB 50 Kč
Internet na měsíc 500 MB 150 Kč
Internet na měsíc 1 GB 190 Kč
Internet na měsíc 5 GB 390 Kč
Internet na měsíc 10 GB 690 Kč

Nové datové balíčky

Zásadní obměnou prošla nabídka datových balíčku. „Dosud si mohli naši zákazníci jednorázově koupit maximálně 2 GB dat za 390 Kč. Za stejnou částku nyní nabízíme 5 GB dat a pro zvlášť náročné klienty s velkou spotřebou internetových dat nabízíme balíček s 10 GB.,“ popisuje změny Jan Schmiedhammer. Datové připojení SAZKAmobilu přitom běží na technologii LTE. Další příjemnou informací je, že po vyčerpání vašich dat se připojení k internetu nepřeruší, tak jako u jiných operátorů, ale surfujete dále sníženou rychlostí.

Odměna za dobití 300+
Levné volání a SMS 1,50 Kč/min a

1,30 Kč/SMS

Internet zdarma 1 GB
Volání a SMS v síti neomezené
Kredit navíc 100 Kč

Větší odměny za dobití

Ke dvojnásobnému vylepšení dochází i u odměn za dobití, konkrétně při volbě Internet zdarma respektive Kredit navíc (viz tabulka). Podmínkou pro získání těchto benefitů zůstává dobití sim karty částkou minimálně 300 Kč a registrací v SAZKA Klubu.

Nový Šťastný tarif za 407 Kč

Nastavený trend SAZKAmobilu s navyšováním mobilních dat dokonale podtrhuje nová propozice – Šťastný tarif 407, který má už ve svém základu spotřebu dat ve výši
5 GB. U varianty za 397 Kč budou mít zákazníci k dispozici 1 GB dat namísto současných 500 MB.

Více informací nejen o aktuálních novinkách se dozvíte na stránkách www.sazkamobil.cz.

O společnosti SAZKA a.s.

SAZKA a.s. je největší a nejstarší loterijní společnost v České republice s cca 95% tržním podílem na trhu loterií. Hlavními loterijními produkty společnosti jsou číselné loterie s nejznámější hrou Sportka. Kromě číselných loterií jsou v produktové nabídce stírací losy, sportovní kurzové sázky a rychloobrátkové hry. Druhým pilířem jsou neloterijní služby, zejména největší mobilní virtuální operátor v České republice SAZKAmobil, dobíjení mobilních telefonů a zprostředkování plateb za služby a zboží nebo prodej vstupenek. Své produkty poskytuje SAZKA a.s. jednak prostřednictvím unikátní prodejní sítě s více než 7 400 prodejními místy rozmístěnými po celé České republice, a zároveň na internetové stránce www.sazka.cz, kde mohou zákazníci hrát své oblíbené hry online. SAZKA a.s. je součástí mezinárodního loterního holdingu Sazka Group (patří sem rovněž podíly v řecké loterii OPAP, italském Lotto a rakouských Casinos Austria). SAZKA a.s. patří mezi nejvěrohodnější loterijní společnosti na světě. Jako jediná loterijní společnost na českém trhu je SAZKA a.s. držitelem významných certifikátů pro zodpovědné hraní od mezinárodních asociací World Lottery Asociation a European Lotteries. Více informací na www.sazka.cz.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!