Dobrý web chystá workshop pro e-shopy věnovaný přípravám vánočních kampaní

Dobrý web, specialista na vzdělávání v oboru digitálního marketingu, otevírá unikátní workshop vedený Josefem Drobílkem.  Ten majitelům e-shopů včas poradí, jak naplánovat efektivní vánoční kampaň. Workshop se koná 17. 7. od 10.00 a kapacita je omezena na 10 účastníků.

2018-06-13 10_38_04-Veřejná školení - Dobrý web

Letošní Vánoce budou opět pro e-shopy obdobím, ve kterém dosáhnou rekordních tržeb. Je proto nutné se na toto nejdůležitější období v roce náležitě připravit a neponechat nic náhodě.

Dobrý web zve všechny majitele menších a středních e-shopů společně s konzultanty na workshop Josefa Drobílka, ze kterého odejdou s hotovou strategií tvorby perfektní vánoční kampaně.

Celý den proběhne formou workshopu s cílem ukázat, jak připravit ideálně fungující reklamní kampaň. Účastníci získají inspiraci z realizace různých typů vánočních kampaní a také praktické informace, které uplatní při jejich realizaci. Dozví se, co nepodcenit, na co si dát pozor a jak své kampaně posunout k ještě lepším výsledkům.

O Dobrém webu

Dobrý web je značkou digitální agentury Sherpas. Pořádá desítky školení pro veřejnost ročně a zároveň poskytuje vzdělávání v digitálním marketingu pro firemní klientelu na klíč. Dobrý web taktéž stojí za projektem semestrálního studia digitálního marketingu DigiAka.

Více informací ke vzdělávacím aktivitám naleznete na www.dobryweb.cz, a na www.digiaka.cz. Agenturní web – www.sherpas.cz.