Fitness náramek, který zaznamená díky vestavěné GPS celý váš výlet včetně převýšení

Všechny cestovatele potěší fitness náramek Deveroux P5, který ve spolupráci s vestavěným GPS čipem nabízí kromě všech běžných funkcí také sledování trasy a převýšení během výletu, barometr, teploměr a mnoho dalších funkcí. Tento náramek se speciálními režimy pro chůzi, běh, jízdu na kole a turistiku optimalizuje výpočet spalování kalorií pro danou aktivitu.

Brno, 25. června 2018 – Společnost Satomar, distributor vybraných produktů z oblasti komunikačních a informačních technologií, představuje na našem trhu za velmi atraktivní cenu fitness náramek Deveroux P5 se speciálními funkcemi pro turisty. Náramek Deveroux P5 dokáže kromě tradičního počítání kroků, spálených kalorií a měření tepové frekvence sledovat pomocí vestavěného GPS čipu vaši trasu na výletě, a to včetně absolvovaného převýšení. Po návratu si můžete ve spolupráci s příslušnou aplikací pro smartphony s operačními systémy Android a iOS, promítnout vše do mapy. Protože si náramek všechny údaje ukládá do vlastní paměti, nemusíte ho mít během výletu propojený permanentně s telefonem.

Deveroux P5 obsahuje speciální režimy pro chůzi, běh, jízdu na kole a turistiku. Po navolení daného režimu optimalizuje výpočet spalování kalorií pro danou aktivitu. Pokud budete běhat po okruhu, bude náramek díky GPS také automaticky zaznamenávat počet okruhů. Dalšími bonusovými a praktickými funkcemi jsou vestavěný barometr a teploměr.

Fitness náramek Deveroux P5 je na našem trhu dostupný ve třech výrazných barevných provedeních – světle zelené, oranžové a fialové. K dostání je na e-shopu Superveci.cz a prostřednictvím dalších prodejců za 1 690 Kč.

O společnosti Satomar
Společnost Satomar se již šestým rokem zabývá dovozem, prodejem a distribucí mobilních telefonů, tabletů a dalších elektronických zařízení či příslušenství. Za dobu svého působení uvedla na trh úspěšně produkty značek Revogi, Deveroux, Livall, ChatSIM, LCD tablety Ainol či Pipo, elektronické zápisníky Boogieboard, mobilní telefony Cube 1, Cubot nebo Oukitel, dětské hodinky s GPS Abardeen, počítačové příslušenství pod vlastní značkou Beik či minipočítače Remix. Kromě toho se společnost soustředí i na OEM výrobu pro své partnery.