Společnost Tech Data uzavřela smlouvu o distribuci značky HiWatch

Praha, 25. července, 2018 – Společnost Tech Data oznámila uzavření subdistribučního kontraktu, zajišťujícího distribuci produktů HiWatch, dceřinku společnosti HikVision, předního dodavatele kamerových a bezpečnostních systémů.

Tech Data tak dále rozšiřuje své portfolio produktů v rámci České a Slovenské republiky o cenově dostupná zařízení, určená zejména pro ochranu majetku a kamerových řešení jak pro domácí, tak pro profesionální využití v malé a střední firemní sféře.

Díky zázemí a možnostem jedněch z největších dostupných skladovacích prostorů v Boru u Tachova, zajišťujících skladovou dostupnost nejen pro Českou republiku, dokáže Tech Data nabídnout již tradičně tu nejlepší možnou dostupnost nabízených produktů. Portfolio produktů Hiwatch a hladký průběh spolupráce bude mít na starost produktový manažer Lukáš Hála.

O společnosti Tech Data

Společnost Tech Data spojuje svět prostřednictvím technologií. Naše kompletní portfolio produktů, služeb a řešení, vysoce specializovaných dovedností a odbornosti v oblasti technologií nové generace umožňuje našim partnerům přinášet na trh produkty a řešení, které svět potřebuje k tomu, aby se mohl spojit, růst a rozvíjet se. Společnost Tech Data se umístila na 83. místě v seznamu Fortune 500® a již podeváté v řadě byla označena za jednu z „nejobdivovanějších společností na světě“. Další informace najdete na webových stránkách www.techdata.com. Můžete nás také sledovat na Twitteru, LinkedIn a na Facebooku.