Milan Tesař novým obchodním ředitelem IFS Czech a IFS Slovakia

Společnost IFS, která je celosvětovým specialistou na podnikové aplikace oznámila personální změnu v rámci managementu společnosti. Nový obchodní ředitel Milan Tesař nastoupil na tuto pozici 1. srpna a jeho hlavním úkolem je rozvoj nových obchodních příležitostí a vedení obchodního týmu v České republice a na Slovensku.  

„Těším se na práci pro společnost IFS, v jejímž portfoliu jsou špičkové a technologicky inovativní produkty. Rád bych tuto značku více zviditelnil na českém i slovenském trhu a dostal ji i na těchto trzích na pozici, kde globáně působí a kterou si zaslouží. Zároveň bych rád svou pozornost zaměřil i na stávající zákazníky a více jim pomohl využít potenciál jejich stávajícího řešení,” uvedl Milan Tesař ke své nové funkci.

Milan vystudoval obor Informační technologie na VŠE a v minulosti pracoval v rámci holdingu Unicornu nebo pro společnost ABRA Software. Ve volném čase se věnuje převážně rodině, sportu a krajinářské fotografii.

O společnosti IFS

Společnost IFS™ vyvíjí a poskytuje podnikový software zákazníkům z celého světa zabývajícím se výrobou a distribucí zboží, správou aktiv a řízením operací zaměřených na služby. Odbornost našich lidí a řešení v daném průmyslovém odvětví spolu s našimi závazky vůči našim zákazníkům z nás učinily uznávaného lídra a nejčastěji doporučovaného dodavatele v našem sektoru. Náš tým 3 500 zaměstnanců se stará o podporu více než miliónu uživatelů na celém světě prostřednictvím sítě našich místních poboček a rostoucího ekosystému partnerů. Chcete-li se dozvědět více informací, navštivte web: IFSworld.com

Sledujte nás na Twitteru: @ifsworld

Navštivte blog společnosti IFS o technologiích, rozvoji a inovacích: http://blog.ifsworld.com/