LAMA Plus – Nový autorizovaný distributor Citizen

Společnost LAMA Plus, největší specializovaný distributor spotřebního materiálu a počítačových doplňků, rozšiřuje svou nabídku kancelářských potřeb o kalkulačky Citizen. Podpisem distribuční smlouvy s platností od 1. 8. 2018 se tak stává autorizovaným distributorem Citizen s kompletní nabídkou kalkulaček této značky. LAMA Plus tak resellerům nabídne nejširší portfolio značkových kalkulátorů mezi IT distributory čítající 7 značek a více než 300 typů kalkulaček.

Společnost Citizen Systems produkuje kalkulátory a tiskárny Citizen od roku 1964. Je dceřinou společností Citizen Group, která se zabývá celosvětovou produkcí hodinek a hodinářských komponentů již od roku 1930.

Citizen nabízí extrémně široký a rozmanitý sortiment od kompaktních kapesních zařízení až po vysoce sofistikované modely kalkulaček. Stolní, kapesní i vědecké kalkulačky v designovém provedení, business i profi řadách a aktuálně také kalkulačky v ECO režimu s použitím recyklovaných materiálů bez nutnosti napájení bateriemi.

Stejně jako hodinky Citizen přináší i řada kalkulaček přesnost a spolehlivost, inovativní technologie a design ve spojení s funkčností, tak aby vyhovovala potřebám zákazníků po celém světě.

„Navázání spolupráce se značkou Citizen je jeden z dalších kroků naší vize poskytování těch nejlepších služeb komplexního dodavatele spotřebního materiálu, počítačových doplňků, herních periferií a kancelářských potřeb ve vysoké kvalitě a za nejlepší ceny na trhu,“ říká produktová manažerka Markéta Pejchlová, která se ve společnosti LAMA Plus věnuje nákupu doplňků pro IT a kancelář.

„Kalkulačky Citizen nově u nás mohou zákazníci nakupovat nejen za skvělé ceny, ale zároveň s nákupem sbírají tzv. eBody. Získané eBody pak mohou využít na nákup vybraného zboží za výjimečné eCeny nebo k úhradě dopravného a v neposlední řadě si nasbírané eBody mohou šetřit na předvánoční období k nákupu dárků pro své blízké. A to není všechno. Od 20. 8. 2018 vyhlašuje LAMA Plus promo akci, při které získávají partneři za nákup kalkulaček Citizen vstupenky do multikina CineStar. Takže letos do školy – jedině s kalkulačkou Citizen!“ Dodává s úsměvem produktová manažerka.

O společnosti LAMA Plus  

LAMA Plus s.r.o. je ryze českou obchodní společností. Profiluje se jako komplexní zdroj spotřebního materiálu a doplňků pro IT resellery v rámci evropského kontinentu. Společnost je přímým dovozcem originálních materiálů stejně jako cenově dostupnějších materiálů kompatibilních. LAMA Plus je v ČR jediným autorizovaným distributorem výhradně spotřebního materiálu řady předních světových výrobců, např. Hewlett-Packard, Epson, OKI, Brother, Verbatim, Goodram, DataTresorDisc, Apacer, Peach. Svým partnerům nabízí také produkty dalších renomovaných značek – Canon, Lexmark, Xerox, IBM, Konica Minolta, Ricoh, Sharp, Kyocera Mita, Toshiba, aj. LAMA Plus je výhradním distributorem kompatibilních produktů Fullmark, UP, baterií Powerton a počítačových doplňků All new, N-Face, E-Blue, Red Fighter, LED osvětlení Moonlight v ČR a SR.

LAMA Plus se odlišuje od ostatních obchodních firem v této oblasti v ČR také vlastní produkční řadou značky LOGO. Tato ojedinělá kolekce počítačových doplňků a spotřebního materiálu pro výpočetní a kancelářskou techniku je symbiózou kvality, atraktivního balení, které výrazně podporuje prodejnost, a nejvýhodnějších cen. Společnost LAMA Plus dodává zboží prodejcům, systémovým integrátorům i renomovaným obchodním řetězcům po celé ČR. Firma má své zastoupení také na Slovensku a v Polsku odkud zásobuje země Evropské unie i další státy Evropy (cca 15 zemí). Již tradičně společnost LAMA Plus vystavuje na veletrzích CeBIT a Paperworld v Německu.

Více informací naleznete na www.lama.cz a www.logoland.eu