Na trh vstupuje nová společnost XIXOIO

Jako start chystá první mezinárodní krypto-bankovní konferenci v historii

Praha, 31. srpna 2018 – Na trh vstupuje nová společnost XIXOIO, jejímž cílem je propojit klasický bankovní a finanční sektor se světem blockchainu, kryptoměn a s nimi přicházející další vlny digitalizace. Kromě vývoje software a dalších speciálních řešení a služeb, na který se zaměří dlouhodobě, bude jejím prvním projektem realizace první mezinárodní krypto-bankovní konference Blocksociation, která proběhne 29. a 30. listopadu v Praze.

„Prahu jsme si pro hlavní kancelář a uspořádání konference nevybrali náhodou. Je to nejenom hlavní město naší republiky, ale bezesporu také jedno z hlavních měst blockchainového světa. Ať již z hlediska počtu zakladatelů této nové komunity budoucnosti, tak například podle počtu míst, kde lze v současnosti platit bitcoinem,“ prozrazuje jeden ze zakladatelů a CEO společnosti XIXOIO Richard Watzke.

XIXOIO, stejně jako její mateřskou společnost Veezzo Ltd., založili společně bývalý nejvyšší manažer mezinárodně úspěšné společnosti MoneyPolo Nikolay Rozhok a asset investor Richard Watzke. Ti v současnosti rozšiřují v rychlém tempu tým o kapacity v oborech IT, vývoje, byznysu i marketingu, jak z České republiky, tak dalších evropských, ale i například asijských zemí.

„Starší generaci nepředěláme, ta bude stále z významné části používat klasické banky a klasické fiat měny, ale mladá generace žije a přemýšlí on-line. A nástup kryptoměn, decentralizace finančního světa, podnikání a držení aktiv obecně, nahrává společnostem našeho typu. A my chceme propojit tuto mladou generaci s bankovním sektorem, ale i dalšími institucemi běžného obchodního a veřejného života. Tak umožníme přežít mnoha společnostem z klíčových odvětví v tomto novém světě. Firmy budou moci získat finance od drobných investorů pomocí technologie blockchain,“ prozrazuje Richard Watzke.

První mezinárodní krypto-bankovní konference Blocksociation proběhne 29. a 30. listopadu 2018 v centru Prahy. Místo konání, hlavní program a hosté, kteří jsou světovými kapacitami jak na blockchain, tak na bankovní a finanční sektor, budou oznámeni v první polovině září.