AT Computers má oficiální zastoupení SanDisku

Ostrava, 3. 10. 2018 – Společnost AT Computers získala oficiální zastoupení značky SanDisk. To platí pro Českou republiku i Slovensko.

ATC nyní ve svém sortimentu nabízí produkty této značky – v nabídce je kompletní portfolio, tedy paměťové karty SecureDigital a CompactFlash, interní a externí SSD disky, flash USB disky, čtečky karet a MP3 přehrávače.

Každý den miliony lidí důvěřují výkonu, kvalitě a spolehlivosti produktů se značkou SanDisk. Od důležitých souborů po vzácné fotografie, vše, čeho si zákazníci cení, je dnes uloženo digitálně. SanDisk je na většině významných trhů mezi prodejci jedničkou. Řešení pro ukládání dat se značkou SanDisk jsou k dostání po celém světě v prodejních místech, které se počítají na stovky tisíc.

Produkty této značky má u ATC na starosti produktový manažer Martin Deutsch (deutsch@atcomp.cz).

Více informací na http://www.atcomp.cz/.

###

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 23,2 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.