Aktualizace Android Oreo (8.1) pro Moto G5, Moto G5s a Moto G5s Plus je nyní dostupná

Praha, 2. listopadu – Nejnovější verze operačního systému Android 8.1 Oreo je nyní dostupná pro smartphony z řady moto g5. Uživatelé Moto G5, Moto G5s Plus a Moto G5s tak mohou v nejbližších dnech očekávat oznámení o možnosti aktualizace systému.

S aktualizací na Android Oreo získávají mobilní zařízení rozšířené funkce optimalizované pro daný telefon, vylepšení související s multitaskingem, bezpečnější ochranou dat a efektivnější kontrolu oznámení. Aktualizace navíc pokrývá i funkci Bluetooth, nabídku napájení, baterii a celkový výkon zařízení.

Mobilní telefony moto g jsou sice zástupci loňského portfolia Motoroly, stále si ale zaslouží pozornost. Moto G5s byl jedním z prvních modelů s nabíječkou Turbo Power, která umožňuje nabití na několik hodin provozu během pár minut. Uživatelům nabízí 16Mpx fotoaparát s vysokým rozlišením, rychlým automatickým ostřením (PDAF) a také 5Mpx přední fotoaparát s LED bleskem.

Full HD 5,2“ displej jde ruku v ruce s osmi jádrovým procesorem s frekvencí 1,4 GHz a 4G připojením. Uživatel pak ocení multifunkční čtečku otisku prstů, která nabízí rychlé odemknutí telefonu či snadné ovládání pomocí posuvníku. Smartphonu Moto G5s nechybí ani oblíbené funkce Moto Experience.

O společnosti Motorola

Lenovo Group Holdings získal společnost Motorola Mobility LLC v roce 2015. Motorola Mobility je stoprocentní dceřinou společností Lenovo a je zodpovědná za návrhy a výrobu všech mobilních telefonů pod značkou Moto.  

O společnosti Lenovo

Lenovo, společnost s obratem 43 miliard USD, je lídrem v poskytování inovativních spotřebitelských, komerčních a podnikových technologií. Portfolio vysoce kvalitních a bezpečných produktů a služeb zahrnuje počítače (včetně legendární značky Think a vícerežimové YOGA), pracovní stanice, servery, storage, chytré televize a rodinu mobilních produktů, jako jsou chytré telefony (včetně značky Motorola), tablety a aplikace. Další informace o společnosti Lenovo jsou k dispozici na www.lenovo.cz.