AVerMedia spolupracuje s PR agenturou Grunex

Praha 12. 2. 2019 – Počínaje únorem letošního roku mediálně zastupuje tchaj-wanského výrobce audio a video zařízení AVerMedia na českém a slovenském trhu PR agentura Grunex. Navázaná spolupráce zastřešuje veškeré PR aktivity se zvláštním důrazem na herní a spotřebitelskou oblast.

Světově proslulý výrobce AVerMedia je přední firmou v oblasti digitální konverze videa a zvuku. Nabízí audio a video zařízení pro spotřebitele a profesionální nahrávací a vysílací řešení pro firemní zákazníky. Mezi jeho hlavní herní produkty patří například zařízení pro nahrávání, úpravu a streamování obsahu, mikrofony, reproduktory či sluchátka.

Své dosavadní aktivity na českém a slovenském trhu chce AVerMedia nyní dále podpořit navázanou spoluprací s PR agenturou Grunex, která bude zahrnovat jak klasické public relations, tak i správu sociálních sítí.

„Cílem naší spolupráce je dostat se opět blíže ke specifickým skupinám hráčů, streamerů či youtuberů, resp. ke všem uživatelům, kteří kladou důraz na vysokou kvalitu zpracování obrazu a zvuku,“ říká Patty Yang  ze společnosti AVerMedia, a doplňuje: „Pevně věřím, že se nám to společně s Grunexem podaří.“

„AVerMedia představuje pojem v oblasti zpracování audia a videa, který nám bude velkým potěšením dále rozvíjet. Za tímto účelem jsme připraveni poskytnout nejen obvyklé mediální know-how, ale i naše mimořádné vazby, které máme do herní komunity,“ říká Martin Liberský, ředitel agentury Grunex.

Pro více informací navštivte www.AVerMedia.com

O značce AVerMedia

AVerMedia je lídrem v oblasti digitální konverze videa a zvuku. Nabízí audio a video zařízení pro spotřebitele a profesionální nahrávací a vysílací řešení pro firemní zákazníky. Závazkem společnosti je neustále vylepšovat zážitky v oblasti zábavy a komunikace. Jako přední inovátor výrobních procesů pro své ekologicky nezávadné produkty se také velmi angažuje v komunikaci s uživatelskou základnou a udržuje sociální odpovědnost. Ve spolupráci s ODM partnery integruje vlastní technologie do dalších aplikací.