Samsung odhaluje příslušenství pro svoji nejnovější vlajkovou loď Galaxy S10

Jsou mezi nimi i novinky jako zadní kryt LED Cover, kožené pouzdro Leather Cover nebo powerbanka s bezdrátovým nabíjením

Praha, 18. března 2019Samsung představuje nové stylové příslušenství vytvořené speciálně pro jeho nejnovější modely Galaxy S10, S10+ a S10e. Při vývoji jednotlivých kusů Samsung myslel skutečně na všechny uživatele. K dispozici tak budou nejrůznější materiály, barvy a varianty provedení.

Zadní kryt LED Cover

Novinkou je mezi stylovým příslušenstvím zadní kryt LED Cover, který si vás získá originálními světelnými efekty a přizpůsobitelnými ikonami na zadní straně telefonu. Jde o zcela nové a hravé designové provedení. Zadní kryt LED Cover je k dispozici v černé a bílé barvě za doporučenou maloobchodní cenu 1 290 Kč.

Kožené pouzdro Leather Cover

Druhou novinkou je luxusně zpracované kožné pouzdro Leather Cover vyrobené z telecí kůže a doplněné kovovými tlačítky. Toto pouzdro váš prémiový telefon skvěle ochrání a vás samotné bude reprezentovat stylovým a jedinečným způsobem. K dispozici je totiž až v sedmi barvách – černé, bílé, šedé, zelené, žluté, námořnické modré a červené. Součástí pouzdra je i praktická kapsička na kartu, kterou najdete vevnitř.

Doporučená maloobchodní cena je 1 190 Kč


Powerbanka s bezdrátovým nabíjením

Pokud jste často na cestách, určitě oceníte možnost stylového bezdrátového dobíjení, které vám umožní nová powerbanka. Nabízí větší svobodu při nabíjení vašeho telefonu a současně umožňuje dobíjet dvě zařízení najednou. Díky technologii Fast Wireless Charging a kapacitě 10 000 mAh nabijete své zařízení rychle a pohodlně. K nabíjení můžete v případě potřeby samozřejmě použít i kabel. K dispozici je ve stříbrné a růžové barvě za doporučenou maloobchodní cenu 1 290 Kč.

Průhledné flipové pouzdro Clear View Cover

Praktické průhledné flipové pouzdro Clear View Cover vám umožňuje prohlížet oznámení a ovládat hudbu bez nutnosti jeho otevření. Na výběr máte z černého, bílého a žlutého barevného provedení. Doporučená maloobchodní cena je 1 290 Kč.

Flipové pouzdro LED View Cover

Pohodlné flipové pouzdro LED View Cover se rozsvítí vámi zvolenými LED ikonami a upozorní vás na důležité notifikace. Jeho součástí je také praktická kapsička na kartu schovaná na vnitřní straně. Vybírat můžete mezi černou, bílou a pro modely S10 a S10+ i zelenou barvou. Doporučená maloobchodní cena flipového pouzdra LED View Cover je 1 490 Kč.

Ochranný zadní kryt Protective Standing Cover

Vysoce odolný ochranný kryt Protective Standing Cover chrání váš telefon před nárazy a pády. Díky zadnímu stojánku také umožňuje naklonit položený telefon do dvou různých úhlů pro jeho pohodlné sledování. Kryt je certifikován vojenským standardem MIL-STD-810G a ustojí tedy i drsnější zacházení. Pro model Galaxy S10e je k dispozici v modré a bílé barvě, pro Galaxy S10 a S10+ v černém nebo stříbrném provedení. Doporučená maloobchodní cena je 899 Kč.

Silikonový kryt Silicone Cover

Praktický, jednoduchý a na dotyk sametově hladký je silikonový kryt Silicone Cover. Váš telefon bezpečně ochrání a také se dobře drží. Stylové pouzdro v pastelových odstínech černé, bílé, modré, žluté, neonově růžové, zelené a námořnické modré umožní vyniknout každému. Jeho doporučená maloobchodní cena je 599 Kč.

Jednoduché pouzdro Clear Cover

Pokud chcete zachovat původní design vašeho Galaxy S10 bez zásahů, doporučujeme sáhnout po pouzdře Clear Cover. Průhledný zadní kryt nechá vyniknout unikátní barevné zpracování telefonu, pohodlně se drží a skvěle padne do ruky. K dispozici je pro modely Galaxy S10 a S10+ za doporučenou maloobchodní cenu 349 Kč.

Duální bezdrátová nabíjecí podložka

Jste-li kromě některého z modelů Galaxy S10 majitelem také Samsung smart hodinek, můžete obě zařízení bez problému nabíjet společně. Duální bezdrátová nabíjecí podložka totiž dobije jak váš Galaxy S10, S10+ nebo S10e, tak i vaše hodinky Galaxy Watch Active najednou. Využívá k tomu rychlou technologii Fast Wireless Charging 2.0. Díky praktickému a kompaktnímu designu bude podložka ozdobou každého pracovního stolu. Kompatibilní je ale i s celou řadou dalších zařízení, která podporují technologii bezdrátového nabíjení. V prodeji je v černé a bíle barvě a její doporučená maloobchodní cena je 2 190 Kč.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými transformačními myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Nejnovější informace najdete v Samsung Newsroom na adrese http://news.samsung.com.