Společnost 2N získává ocenění iF DESIGN AWARD 2019. Vítězný produkt vznikl v Česku

Světově proslulé ocenění za nejlepší design získal komunikátor 2N® Indoor Talk, který uspěl v soutěžní disciplíně Produkt a v kategorii Technologie budov. Ocenění iF DESIGN AWARD uděluje každý rok nejstarší nezávislá designérská organizace na světě International Forum Design GmbH sídlící v Hannoveru.

2N® Indoor Talk je domácí odpovídací jednotka pro audio komunikaci s návštěvníky u dveří. Produkt vyvinutý společností 2N v České republice zvítězil u poroty skládající se ze 67 členů – nezávislých expertů z celého světa. Hodnotitele zaujal estetický vzhled produktu se skleněným povrchem a výrazně podsvícenými ikonami, zvuk v HD kvalitě a možnost přizpůsobení potřebám uživatele. Konkurence v soutěži byla značná: o vítězství a pečeť kvalitního designu letos usilovalo přes 6400 přihlášených produktů z 50 zemí.

2N® Indoor Talk získal ocenění iF DESIGN AWARD 2019 pro svůj elegantní design, HD zvuk a praktické možnosti přizpůsobení.

„Jsme světovým leaderem ve vývoji IP interkomů a odpovídacích jednotek, které využívají v rezidenčních a kancelářských budovách miliony lidí v mnoha zemích. Z ocenění iF DESIGN AWARD 2019 pro komunikátor 2N® Indoor Talk máme velkou radost. Potvrzuje, že při vývoji nových produktů ve spolupráci s českými designery postupujeme správným směrem,“ komentuje Tomáš Vystavěl, ředitel divize produktů společnosti 2N Telekomunikace.

Více informací o produktu 2N® Indoor Talk najdete v sekci „Design Excellence” na stránce iF WORLD DESIGN GUIDE.

Další detaily a obrázky produktu v tiskové kvalitě pak můžete najít na stránce 2N pro média.

O společnosti 2N Telekomunikace a.s.

2N je přední evropská firma zabývající se vývojem a výrobou produktů z oblasti IP interkomů a přístupových systémů. Podle zprávy IHS z roku 2016 je největším světovým výrobcem IP interkomů, významným inovátorem je též v oblasti IP přístupových systémů, IP audia a IP výtahových komunikátorů. Společnost byla založena v roce 1991 v České republice a má sídlo v Praze. Nyní má 2N více než 270 zaměstnanců a pobočky v USA, Velké Británii, Německu, Francii, UAE, Austrálii a Itálii, disponuje též širokou distribuční sítí po celém světě. V roce 2016 se společnost 2N stala součástí globální skupiny Axis Group.

O ocenění iF DESIGN AWARD

Již 66 let je ocenění iF DESIGN AWARD uznávané jako arbitr kvality výjimečného designu. Značka iF je celosvětově známá jako garance výjimečné designérské tvorby a iF DESIGN AWARD je jedním z nejdůležitějších ocenění v oblasti designu na světě. Přihlášené produkty jsou oceněny v následujících disciplínách: produkt, balení, komunikace a design služeb/uživatelského rozhraní, architektura a interiérová architektura, profesionální koncept. Seznam oceněných produktů je na stránkách iF WORLD DESIGN GUIDE, prostřednictvím aplikace iF design app a produkty jsou vystavené i na iF design exhibition Hamburg.