Poslech hudby v dámském stylu

Pro většinu žen je při poslechu hudby důležitý kromě kvality zvuku i styl. Přinášíme vám tipy na hudební přehrávač a dvoje sluchátka určená svým provedením právě pro ženy.

private_pink_cut1_layer

Špičkový kapesní hudební přehrávač a streamer v růžové barvě
Pokud si potrpíte na opravdu kvalitní hudební reprodukci, oceníte na cestách stylový hudební přehrávač Pioneer XDP-02U v kapesním řešení.  Špičková kvalita zvuku v kombinaci s možností streamingu hudby z populárních hudebních služeb Deezer HiFi, TIDAL a TuneIn společně s velkou datovou kapacitou pro hudbu ho předurčuje pro všechny, kteří chtějí poslouchat hudební nahrávky v původní studiové kvalitě. Porotou prestižní ankety EISA byl tento přístroj označen za nejlepší mobilní hudební přehrávač roku. Muže zaujme bílé unisex nebo tmavě modré provedení, ženy osloví růžová varianta.
Cena: 8 700 Kč

Bose_QuietComfort 35 II_RoseGold_002_RGB_PRIMARY.jpg

Sluchátka Bose s potlačením okolního zvuku v barvě Rose Gold
Kategorie sluchátek s funkcí ANC (Active Noise Cancelling) zažívá obrovský boom. Tato sluchátka jsou mimo jiné velmi oblíbená při práci v kanceláři nebo cestách letadlem, protože jejich elektronika dokáže eliminovat nežádoucí zvuky okolí či nepříjemné hučení během letu. Průkopníkem této technologie je firma Bose a její sluchátka QuietComfort 35 II jsou v tomto ohledu legendou. Skvěle hrají a velmi dobře si poradí s potlačením okolí. Nyní je kromě tradiční černé a stříbrné varianty na trhu také limitovaná edice Rose Gold.
Cena: 7 790 Kč (barva Rose Gold výhradně u iStyle.cz)

Pioneer_SE-E8TW(P)_waterproof.jpg

Absolutně bezdrátové špunty Pioneer SE-E8TW ve starorůžovém provedení
Stylová, absolutně bezdrátová sluchátka, která nevypadnou z uší ani při aktivním sportu. V kombinaci s aplikací Pioneer Notification App for Android vám sluchátka předčítají do uší příchozí e-maily, SMS a další zprávy. Díky tomu se můžete plně věnovat cvičení nebo práci. Baterie je zásobuje energií na 3 hodiny aktivního používání a powebanka vestavěná do ochranného pouzdra zajišťuje dvojnásobné plné dobití. Podporují kodek AAC, jejich frekvenční rozsah je působivých 20 Hz až 20 kHz a specifikace IPX5 garantuje, že odolají i intenzivnímu proudu vody.
Cena: 3 990 Kč