Dřevěné bezdrátové reproduktory v elegantním provedení a hutným zvukem

Globální značka elektroniky LAMAX rozšiřuje své portfolio o další dva bezdrátové reproduktory, které kromě elegantního dřevěného vzhledu charakterizuje i plný zvuk.

Praha, 18. září 2019 – LAMAX Electronics (LAMAX), úspěšný výrobce audiovizuální elektroniky, přichází na trh hned se dvěma bezdrátovými reproduktory LAMAX Flow1 a LAMAX Soul1. Kromě velmi vydařeného vzhledu, kde dominují prvky ze dřeva, tyto stylové reproduktory dokážou s výkonem 30 W (Flow1) a 35 W (Soul1) ozvučit jakoukoli party hutným zvukem.

Fotografie jsou k dispozici zde:
https://www.flickr.com/photos/69923807@N07/albums/72157710896209456
https://www.flickr.com/photos/69923807@N07/albums/72157710896197601

LAMAX Flow1 – Stylovka s parádním zvukem

Bezdrátový reproduktor s vysokým výkonem 30 W přichází s parádním designem ze dřeva a kovu, s výdrží hraní až 20 hodin na jedno nabití (díky baterii s kapacitou 6600 mAh), spolehlivým Bluetooth 4.2 s dosahem až deset metrů, podporou AUX, zabudovaným mikrofonem pro volání handsfree a s funkcí True Wireless Stereo pro připojení dalšího reproduktoru LAMAX Flow1.

Stylovému reproduktoru vtiskl výrobce nezaměnitelný designový a zvukový charakter. Jeho pasivní zářič a dva hlavní reproduktory dokážou podat ten pravý hudební zážitek. Dřevěný design skvěle zapadne do obýváku a kompaktní rozměry lze ocenit na cestách. 

Kompaktní tělo posiluje přenos nízkých frekvencí díky tomu, že dva reproduktory doplňuje pasivní zářič, který zachytává vibrace a přetváří je na mohutné basy. LAMAX Flow1 dokáže bez problémů ozvučit zahradní party i větší místnost – a pokud potřebujete výkon zdvojnásobit, stačí připojit druhý reproduktor pomocí funkce True Wireless Stereo. 

Reproduktor se připojuje přes Bluetooth nebo dodávaný kabel s konektory typu jack 3,5 mm. Pro úsporu energie se – pokud není po dobu deseti minut spárován se zařízením – automaticky vypne. V něm zabudovaný mikrofon zase umožní použít reproduktor ve funkci handsfree. 

LAMAX Soul1: Luxusní vzhled a mohutný zvuk

Společnost LAMAX uvádí i další bezdrátový reproduktor se super výkonem 35 W ve stylovém retro designu s dřevěnými a textilními prvky, výdrží na baterku až 12 hodin (Li-Ion s kapacitou 4400 mAh), Bluetooth 4.2 s dosahem do deseti metrů, podporou AUX přes 3,5 mm jack a možností přehrávat tracky i z MicroSD karty, se zabudovaným mikrofonem pro volání handsfree, a funkcí True Wireless Stereo pro připojení dalšího reproduktoru.

O skvělý zvuk se starají stereo reproduktory doplněné aktivním subwooferem pro silné basy. Díky dřevěné přední straně tenhle elegantní kousek skvěle zapadne do každého interiéru. Telefon se během vteřiny připojí přes Bluetooth. Pokud ale reproduktor není více jak deset minut spárován, sám se vypne a tím šetří energii. S funkcí TWS (True Wireless Stereo) lze bezdrátově připojit i druhý reproduktor LAMAX Soul1, a tím ještě zvýšit výkon hudební produkce. 

Přední strana s dřevěným dekorem dává reproduktoru retro nádech a image větších sound systémů. Boky obepíná tkanina, díky které tělo skvěle padne do ruky. Vrchu reproduktoru vévodí bílá ovládací tlačítka kontrastující s černým povrchem. Proto ať postavíte LAMAX Soul1 kamkoli, pozornost si získá všude.

Parametry LAMAX Flow1

  • Parametry reproduktoru: 2× Φ 55 mm, 4 Ω, 20 Hz ~ 20 kHz
  • Baterie: Li-Ion 6600 mAh
  • Doba přehrávání: Až 20 hodin
  • Doba nabíjení: 3 až 4 hodiny (při 5 V / 2 A)
  • Možnosti přehrávání: Bluetooth, audio vstup 3,5 mm
  • Bezdrátová technologie: Bluetooth 4.2
  • Vzdálenost spárování: Až 10 metrů
  • Handsfree: Integrovaný reproduktor i mikrofon, ovládání na reproduktoru
  • Rozměry 70 × 88 × 195 mm
  • Hmotnost 980 g

Parametry LAMAX Soul1

  • Parametry reproduktoru: 1× Φ 90 mm, 6 Ω + 2× Φ 42 mm, 4 Ω, 20 Hz ~ 20 kHz
  • Baterie: Li-Ion 4400 mAh
  • Doba přehrávání: Až 12 hodin
  • Doba nabíjení: 3 hodiny (při 5 V / 2 A)
  • Možnosti přehrávání: Bluetooth, audio vstup 3,5 mm, MicroSD
  • Bezdrátová technologie: Bluetooth 4.2
  • Vzdálenost spárování: Až do 10 metrů
  • Handsfree: Integrovaný reproduktor i mikrofon, ovládání na reproduktoru
  • Rozměry: 240 × 130 × 80 mm
  • Hmotnost: 1390 g

Reproduktory LAMAX Soul1 a Flow1 jsou na českém trhu k dispozici za doporučenou maloobchodní cenu 3970 Kč a 2990 Kč. Více informací o nich naleznete zde:
https://www.lamax-electronics.com/cz/bluetooth-audio/soul1/
https://www.lamax-electronics.com/cz/bluetooth-audio/flow1/

O společnosti LAMAX

Jsme LAMAX Electronics. Jsme výrobci elektroniky, kterou budeš chtít používat každý den. Ať si nasadíš sluchátka, zapneš reprák, natočíš svůj trip nebo použiješ jiný produkt – buď si jistý následujícím. Naše kousky jsou maximálně ready to use. Třeba k akční kameře u nás dostaneš celý set příslušenství. Proč? Protože tě netlačíme rovnou do dalšího nákupu. Taky neexperimentujeme s posledními hi-tech výstřelky. Místo toho přinášíme spolehlivé produkty za férovou cenu s dlouhou výdrží a super odolností. Prostě takové, co s sebou můžeš mít nonstop.