Safetica Technologies otevírá trh v Brazílii

Praha, 17. září 2019 – Safetica Technologies, jeden z nejvíce uznávaných poskytovatelů řešení na ochranu dat, oznamuje spolupráci se společností EsyWorld, jakožto jejím výhradním distributorem v Brazílii. Rozšiřuje tak seznam více než 110 zemích, ve kterých pomáhá chránit data.

Hlavním cílem tohoto spojenectví je otevřít brazilský trh a podpořit prodej oblíbeného řešení na ochranu dat pro malé, středí i velké podniky napříč všemi obory. 

EsyWorld bude na brazilském trhu distribuovat Safetica Auditor, Safetica DLP a Safetica DLP Mobile. Všechny tyto nástroje zvyšují produktivitu zaměstnanců a chrání společnosti před náhodným nebo záměrným únikem dat. Luís Rogérie Moraes, CEO společnosti EsyWorld, o spolupráci říká: „Soustředili jsme se na potřeby trhu a pochopili jsme, že nabídnutí řešení pro prevenci ztráty dat je vzhledem k blížícímu se nařízení o ochraně dat LGPD, velmi aktuální. Navíc je cena konkurenceschopná a výhodná pro podniky všech velikostí. Únik dat by totiž mohl mít za následek i jejich bankrot.“ 

Pro společnost Safetica byl výběr EsyWorld jako jejího distributora jednoznačný, především díky vynikající profesionalitě: „Chtěli jsme mít zástupce v Brazílii, který by vyhovoval našemu celosvětovému působení, a EsyWorld byla správná volba,“ říká Petr Žikeš, CEO ve společnosti Safetica Technologies. 

Pokud chcete zjistit více o novém společenství, navštivte stránky www.esy.com.br

O společnosti Safetica Technologies 

Safetica Technologies je bezpečností softwarová společnost, která poskytuje řešení na ochranu dat (DLP), které je dostupné pro všechny společnosti, nezávisle na velikosti a oboru. Řešení Safetica zabraňuje narušení dat, usnadňuje dodržování předpisů o ochraně dat a chrání společnosti před lidskými chybami. 

Safetica je členem technologické aliance ESET, partnerského programu Technologické aliance Fortinet, partnerské sítě Microsoft Partner Network a signatářem dohody Cybersecurity Tech Accord. Řešení ochrany dat Safetica bylo také uznáno společností Gartner, získalo ocenění Red Herring TOP 100 Europe, cenu Computer Weekly European User Award za bezpečnost a také 5 hvězdiček od editorů časopisu CNET a SC Magazine. 

 

Kontaktní osoba: 

Timothy George Eddison 

timothy.eddison@safetica.com 

+420 724 333 191 

www.safetica.com 

 

O společnosti EsyWorld 

 

EsyWorld se od roku 2000 specializuje na poskytování řešení v oblasti IT bezpečnosti a řízení rizik. Prostřednictvím silných partnerství s předními společnostmi poskytuje EsyWorld špičková technologická a bezpečnostní řešení podle potřeb všech uživatelů – od firemních IT profesionálů až po domácí uživatele. 

Společnost má kvalifikované a certifikované odborníky. Tato úroveň odborných znalostí zajišťuje vynikající technickou způsobilost, díky které EsyWorld dodává vše, od jejich plánování až po implementaci, včetně technické podpory před a po prodeji. Figuruje v různých tržních odvětvích, 

jako jsou finance, telekomunikace, maloobchod, výroby, vzdělávání a státní správa. V současné době má EsyWorld přes 4000 registrovaných kanálů. 

 

Kontaktní osoba: 

Yara Bonafé 

yara@esy.com.br 

11-33632463, ramal 512. 

www.esy.com.br