PetExpert partnerem nejvýznamnější konference veterinárních lékařů v ČR

První online zdravotní a úrazové pojištění psů a koček PetExpert bude Diamantovým partnerem 27. výroční konference České asociace veterinárních lékařů malých zvířat, která se bude konat v prostorách brněnského výstaviště (Kongresový pavilon E) o prvním listopadovém víkendu, 2. a 3. 11. 2019. V pátek 1. 11. jí budou opět předcházet v minulosti úspěšné a oblíbené praktické workshopy. PetExpert bude v rámci konference také partnerem charitativní výstavy tematických fotografií, které se budou dražit a také dražby karikatur Miroslava Pavlíčka během sobotního společenského večera. Výtěžek z těchto dražeb poputuje ve prospěch Veterinářů bez hranic.

Hlavní odborný program nabídne kvalitní vzdělávání jak pro veterinární lékaře se zájmem více o interní medicínu, tak z chirurgických oborů. Účast potvrdil dobře známý a oblíbený internista Kamil Tomša. Po oba dny bude probíhat stream na téma měkkotkáňové chirurgie vedený Thibautem Cachonen a Claudem Carrozem z Francie. Novinkou bude stream o medicíně ptáků a plazů podaný Manfredem Hochleitnerem z Rakouska, doplněný pátečním workshopem. Konference bude také příležitostí seznámit se s novinkami v rámci komerční výstavy, které se účastní všechny významné firmy působící v oboru. 

„Spolupracujeme s více než 450 veterináři z celé ČR, což představuje cca 80 % veterinárních klinik u nás, které máme smluvně pokryté. Jsme jediné pojištění zvířat, které je kompletně online a které hradí pojistné plnění přímo veterináři v řádu minut,“ říká Derek Cummins, spoluautor pojištění PetExpert, a dodává: „Naši smluvní veterináři oceňují, že fungujeme kompletně digitálně, bez papírování a formulářů, bez zatěžující administrativy pro veterináře i klienta, s nejvyššími limity plnění, nejméně výlukami na trhu a nejnižší vstupní barierou pro vstup do pojištění. Díky tomu mohou veterinární lékaři poskytovat svým klientům a jejich čtyřnohým miláčkům opravdu maximální péči s využitím nejmodernějších veterinárních technik, postupů a metod léčby.“

Další informace: https://www.vkcavlmz.cz/

Detailní program konference zde.

Pojištění psů a koček PetExpert se od tradičních pojistných produktů liší tím, že je bez formulářů a administrativy a má výrazně vyšší limity plnění. Díky speciálně vytvořené online platformě, ke které jsou připojeni spolupracující veterináři – k dnešnímu dni přes 450 veterinářů po celé ČR proběhne vyřízení pojistné událostí veterinářem během pár vteřin kompletně online a platba za provedené zákroky se odesílá přímo na účet veterináře nejpozději do 24 hodin, nejčastěji však do jedné hodiny. Jednotné ceny pojištění začínají již od 99 korun měsíčně. Maximální limit pojistného plnění na léčbu úrazu či nemoci činí 120 000 korun ročně. Spoluúčast je u všech variant pojištění stejná ve výši 10 %, zbývajících 90 % nákladů veterinární péče zaplatí PetExpert přímo veterináři na účet. Pojištění lze sjednat pro psy a kočky starší 8 týdnů a nejpozději lze vstoupit do pojištění ve věku 10 let u malých plemen psů, 8 let u středních a všech koček a 6 let u velkých plemen psů. Pojištění platí po celý život psů a koček. Zvíře musí být označeno registrovaným mikročipem. Kromě pojištění veterinárního ošetření je součástí i pojištění smrti zvířete, nákladů na péči o zvíře v případě hospitalizace majitele, pojištění ztráty či odcizení zvířete a náhrady nákladů na jeho nalezení. Pojištění lze uzavřít kompletně online na webu www.petexpert.cz. Celý proces nezabere více než pět minut. Smluvními partnery všeobecného zvířecího pojištění PetExpert se mohou stát vybraná veterinární pracoviště kdekoliv v České republice, která splní podmínky kvality veterinární péče.

Video jak funguje PetExpert pojištění: https://www.youtube.com/watch?v=nl1LScrJpsY.

Více o pojištění najdete na: https://www.petexpert.cz/.

O všeobecném zvířecím pojištění PetExpert: 

PetExpert je první zcela online všeobecné pojištění psů a koček, které odpovídá skutečným potřebám zodpovědných majitelů domácích mazlíčků. PetExpert je jistotou pro majitele psů a koček, že při nenadálých situacích bude o jejich čtyřnohého kamaráda dobře a kvalifikovaně postaráno. A to bez rizika neočekávaných finančních výdajů. Projekt funguje ve spolupráci s ČSOB Pojišťovnou. Cílem pojištění PetExpert je podpora dobrých životních podmínek zvířat a využívání inovací v jejich diagnostice a léčbě. Více informací na www.petexpert.cz a www.facebook.com/petexpertcz.

O Mall Group:

Mall Group je největší e-commerce skupina střední a východní Evropy, jejíž portfolio kombinuje čtyři hlavní oblasti: tradiční e-commerce, online prodej potravin, internetovou televizi a finanční služby pro internetové nakupování. Působí v sedmi zemích a s více než dvěma tisící zaměstnanci nabízí své služby 90 milionům obyvatel střední a východní Evropy. Během roku 2018 doručila svým zákazníkům více než 7,1 milionu objednávek. Strategií Mall Group je vytvořit kolem samotného nákupu celou platformu rozšiřujících služeb a funkcí, aby se stala synonymem pro e-commerce skupinu 21. století. Je spoluvlastněná skupinou PPF, Danielem Křetínským s Patrikem Tkáčem a investiční skupinou Rockaway, se zakladatelem Jakubem Havrlantem.

Více informací na http://mallgroup.com/ a https://www.mall.cz/o-mall-group