Reproduktor LAMAX Street2 – výkon, design a praktičnost v jednom těle

Globální značka elektroniky LAMAX rozšiřuje své portfolio o přenosný Bluetooth reproduktor LAMAX Street2, který kromě atraktivního vzhledu přináší i výborný celkový výkon 15 W.

Street2 photo_1_small.jpg

Praha, 20. listopadu 2019 – LAMAX Electronics (LAMAX), úspěšný výrobce audiovizuální elektroniky, přichází na trh s modelem LAMAX Street2, což je další z řady přenosných Bluetooth reproduktorů, jenž je vyveden nejen v líbivém designu, jak už je u LAMAXu zvykem, ale zároveň přináší i ve své kategorii bezkonkurenční celkový výkon o hodnotě 15 W či podporu standardu Bluetooth 5.0.

LAMAX Street2 – reprák, se kterým to rozpálíte naplno

Kompaktní reproduktor s rozměry nepřekračujícími na nejdelší straně 20 centimetrů nabízí dva kvalitní měniče s celkovým výkonem 15 wattů, což je v dané kategorii prakticky bezkonkurenční záležitost. Díky podpoře funkce TWS (True Wireless Stereo) lze navíc bezdrátově propojit dvojici reproduktorů LAMAX Street2; výsledná sestava pak přichází s dvojnásobným výkonem, a navíc souběžným ovládáním, kdy oba reproduktory nabídnou synchronizovanou hlasitost.

To ovšem zdaleka není vše. Dalším prodejním tahákem tohoto výkonného zařízení je baterie s kapacitou 1 800 mAh. Ta je dostatečná pro přehrávání 22 hodin hudby na jedno nabití, spokojíte-li se s padesátiprocentní úrovní hlasitosti. Při úrovni 80 %, která je více než slušná, vám stále zbývá 9 hodin do dalšího připojení k nabíječce. Ta zvládne nabití do 100 procent už za necelé tři hodiny.

Reproduktor LAMAX Street2 je určený pro použití v interiéru i exteriéru a pro tyto účely podporuje standard ochrany proti prachu a vodě IP55. Výrobce myslel i na ty, kteří chtějí zařízení často přenášet, a vybavil ho tedy jak praktickým očkem pro snadné držení, tak karabinou, která je součástí balení a pomocí které si lze reproduktor připnout třeba k batohu.

Možnosti připojení jsou také nadstandardní. Jak již bylo řečeno, podporuje tenhle reproduktor nejnovější standard bezdrátové technologie Bluetooth 5.0 pro spárování se zdrojovým zařízením, například smartphonem, a to až na vzdálenost 10 metrů.  Konektivita je možná také prostřednictvím 3,5mm jacku, flash disku (díky univerzálnímu portu USB) nebo MicroSD karty. A pokud usoudíte, že je vaše knihovna s hudbou omezená, můžete si přímo na repráku, díky integrovanému tuneru, naladit FM rádio.

Parametry Street2

  • Parametry reproduktoru: 2×7,5 W, Ø 50 mm, 150 Hz – 20 kHz
  • Baterie: Li-Ion 1800 mAh
  • Doba přehrávání: Hlasitost 50 % – 22 h

    Hlasitost 80 % – 9 h

  • Doba nabíjení: 3 hodiny
  • Funkce: Bluetooth, AUX, Micro SD karta, USB, TWS, Handsfree
  • Bezdrátová technologie: Bluetooth 5.0
  • Voděodolnost: IP55
  • Rozměry: 195 x 70 x 50 mm
  • Hmotnost: 380 g

Přenosný Bluetooth reproduktor LAMAX Street2 je na českém trhu k dispozici za doporučenou maloobchodní cenu 1290 Kč. Více informací o něm naleznete zde:
https://www.lamax-electronics.com/cz/bluetooth-audio/street2/

O společnosti LAMAX

Jsme LAMAX Electronics. Jsme výrobci elektroniky, kterou budeš chtít používat každý den. Ať si nasadíš sluchátka, zapneš reprák, natočíš svůj trip nebo použiješ jiný produkt – buď si jistý následujícím. Naše kousky jsou maximálně ready to use. Třeba k akční kameře u nás dostaneš celý set příslušenství. Proč? Protože tě netlačíme rovnou do dalšího nákupu. Taky neexperimentujeme s posledními hi-tech výstřelky. Místo toho přinášíme spolehlivé produkty za férovou cenu s dlouhou výdrží a super odolností. Prostě takové, co s sebou můžeš mít nonstop.