Arabela Kovačevičová a Lucie Stančíková rozšiřují tým Scott & Weber

Novými personálními posilami vrcholového managementu společnosti Scott & Weber, předního poskytovatele flexibilních pracovních a coworkingových prostor, se od ledna 2020 staly Arabela Kovačevičová a Lucie Stančíková. Kovačevičová bude zastávat funkci Chief Operating Officer (COO) a Stančíková nastupuje do funkce Sales Manager. Ředitelem společnosti bude i nadále Adam Zvada.

2020-01-15 08_42_53-Kancelářské řešení & poradenské služby _ Scott & Weber.png

Arabela Kovačevičová bude v roli Chief Operating Officer (COO) zodpovědná za řízení 5 současných i nově otevíraných lokalit flexibilních kancelářských prostor a coworkingu, a za budování, rozvoj a provoz komunity nových i aktivních členů na všech těchto lokalitách Scott & Weber. Před nástupem do Scott & Weber působila Arabela téměř patnáct let ve funkcích vrcholového managementu společnosti Form Factory. Poslední dva roky zastávala pozici Area Manager s odpovědností za kompletní řízení 7 pražských fitness center této značky. 

Lucie Stančíková nastoupila do Scott & Weber jako Sales Manager s odpovědností za řízení obchodního oddělení, budování a rozvoj obchodní strategie, prodej širokého portfolia služeb flexibilních kanceláří a coworkingu a za spolupráci s realitními společnostmi a brokery. Posledních 5 let se Lucie pohybuje v oblasti komerčních i nekomerčních realit. Než nastoupila do Scott & Weber, působila na obdobné pozici ve společnosti Business Link, která je provozovatelem plně vybavených kanceláří. V ní dokázala ve velmi krátké době vybudovat a obsadit spokojenými klienty celé centrum v pražských Holešovicích.

O Scott & Weber

Scott & Weber nabízí flexibilní kancelářské prostory pro týmy různých velikostí. Zázemí v nich najdou jak nezávislí profesionálové, kteří nejčastěji pracují v coworkingových prostorech, tak velké korporátní týmy.

Jejími klienty jsou nejen rychle rostoucí společnosti, které musí každý měsíc rozšiřovat kancelářskou plochu, ale také větší firmy, které si v budovách pronajímají celá patra. Pracovní prostory si od Scott & Weber pronajímají například společnosti VMware, JUUL, Upfield, Bacardi nebo PayU.

Založena byla v roce 2009. V současné době provozuje v Praze 1, 3, 4, 5 a 8 pět kancelářských center s celkovou plochou 10 860 m2. Aktuálně má více než 1 400 aktivních členů.