BMW si vybrala Getac jako dodavatele plně odolných ICT řešení

Tato spolupráce pro Getac představuje dalšího významného zákazníka v automobilovém průmyslu

Düsseldorf, 14. ledna 2020 – Přední výrobce plně odolné výpočetní techniky Getac dnes oznámil, že byl vybrán BMW Group jako dodavatel plně odolných mobilních přístrojů a řešení napříč celosvětovou sítí závodů a zařízení automobilky, a to pro nejširší využití včetně výzkumu a vývoje, výroby, logistiky a servisní diagnostiky. Rozšiřuje se tak stávající technologické partnerství obou společnosti, v jehož rámci Getac již šest let dodává plně odolné vybavení pro testování vozidel a aplikací BMW Group. Na základě obnoveného partnerství Getac obdržel rozsáhlou objednávku od BMW Group na dodání plně odolných notebooků a tabletů S410, V110, F110, A140, UX10 a T800.

Plně odolná řešení pro řadu komplexních požadavků

S cílem poskytnout BMW Group řešení, které splňuje zákazníkovy komplexní požadavky, Getac přizpůsobil svoje přístroje konkrétním potřebám jednotlivých skupin uživatelů v řadách BMW Group. Například pro uplatnění ve výzkumu a vývoji je klíčová bezpečnost a ochrana citlivých dat. Zatímco v skladové hale běžící na systému vychystávání BVIS se hodí Getac A140, vybavený čtrnáctipalcovým displejem a připojitelnými čtečkami čárových kódů či RFID tagů, což zjednodušuje a zefektivňuje nahrávání dat.

Každý notebook a tablet Getac poskytuje vysokou spolehlivost i výkon, čímž uživateli umožňuje vypořádávat složité úkony s nejvyšší efektivitou. Co se odolnosti vůči vodě a prachu týče, vyznačují se přístroje stupněm krytí v rozmezí IP52 až IP65, což dovoluje uživatelům zcela se soustředit na svoje úkoly i v náročném prostředí a pomáhá držet vysoké standardy kvality v automobilovém průmyslu.

Rychlé servisní služby

BMW Group používá částečně odolný notebook S410 k diagnostice vozů po celém světě. Mezi přednosti přístroje patří bezdrátová konektivita i možnost fyzického připojení pro rychlý přístup k datům diagnostiky a testování vozidel, zatímco dotykový displej s technologií LumiBond® 2.0 od Getacu zajišťuje prvotřídní čitelnost i v přímém slunečním světle. Díky čtyřem módům dotykového ovládání, přizpůsobeným také práci v dešti, v rukavicích nebo prostřednictvím pera, lze s přístrojem efektivně zvládat pracovní úkoly o vysoké kvalitě a v krátkém čase.

Průmysl 4.0 – Spolehlivé a odolné počítače umožňují digitální přerod

Plně odolná řešení Getac otevírají nové možnosti optimalizace celého hodnotového řetězce v automobilovém průmyslu, a v širším smyslu na poli takzvaného průmyslu 4.0 a digitalizace.

Getac: Vrcholná kompetence v automobilovém odvětví

Tržní podíl společnosti Getac jako dodavatele pro automobilový průmysl stabilně roste díky úsilí věnovanému výzkumu a vývoji, využívání nejnovějších technologií, komplexní koncepci servisování přístrojů a také schopnosti vývojářů Geta, nabízená řešení přizpůsobit specifickým potřebám zákazníků. Jen tak společnost dosahuje vysokých standardů v tomto odvětví.

„Mimořádnou výzvou spolupráce s BMW Group je široké spektrum oblastí užití, z nichž každá na přístroje klade specifické nároky,“ vysvětluje Rick Hwang, prezident Rugged & Video Solutions Business Group ve společnosti Getac. „Jsme proto velmi potěšeni, že si BMW opět vybrala řešení Getac. Navazuje tím na celosvětové úspěchy na poli optimalizace procesů, které dosahuje s pomocí našich zařízení.”

Eric Yeh, ředitel oddělení Sales and Operations v Getac Technology GmbH, dodává: „Jsme velmi hrdí na novou velkou objednávku od BMW Group. Představuje pro nás další obrovský úspěch, a také uznání naší neutuchající snahy podporovat naše zákazníky a co největší měrou naplňovat jejich očekávání.”

O společnosti Getac

Getac Technology Corporation je klíčovou dceřinnou společností skupiny MiTAC-Synnex Business Group, která v roce 2018 vykázala konsolidovaný příjem 38 miliard USD. Getac byla založena v roce 1989 coby společný podnik s GE Aerospace zaměřený na obranná elektronická zařízení. Portfolio společnosti Getac zahrnuje odolné notebooky, tablety a mobilní zařízení pro využití v armádě, policii a dalších veřejných službách, ve výrobě i v logistice. Její kapacity v oblasti výzkumu a vývoje společnosti Getac umožňují nabízet špičková řešení s plnou integrací hardwaru a softwaru.  

Více informací najdete na http://www.getac.com