Léky až domů společně s nákupem dostanete také v Brně. Spolupráce Rohlik.cz a BENU lékáren je úspěšná

Spolupráce online prodejce potravin Rohlik.cz a lékárenského řetězce BENU má za sebou úspěšný roční provoz v Praze. Společnosti se proto rozhodly expandovat a nabídnout rozvážku také zákazníkům v Brně. Ti si tak mohou společně s potravinami a dalšími běžnými produkty objednat i volně prodejné léky, doplňky stravy, dermokosmetiku a další lékárenský sortiment.

„Za necelé dva měsíce zavedení služby v Brně registrujeme velký zájem o lékárenské produkty. V současné době si přes e-shop Rohlik.cz objedná léky a další sortiment přibližně každý desátý zákazník. Do jednoho roku by se mohl počet objednávek minimálně zdvojnásobit,“ řekl Michal Macourek, ředitel e-commerce lékáren BENU.

Propracovaná logistika s největší nabídkou kvalitních potravin a velká moderní síť lékárenského sortimentu. Takové jsou výhody propojení Rohlik.cz a lékáren BENU. „Stačí, když si zákazník léky objedná prostřednictvím e-shopu lékárny BENU na internetové stránce Rohlik.cz/lekarna a nechá si je dovézt společně se svým nákupem. Vše mu dorazí už do 120 minut od objednání,“ vysvětluje Olin Novák, komerční ředitel Rohlik.cz.

Zájem je o kosmetiku i vitamíny

V minulém roce objednávali zákazníci v Praze z lékárenské nabídky BENU prostřednictvím internetové stránky Rohlik.cz/lekarna nejvíce dermo kosmetiku a volně prodejné léky. Během podzimu se pak výrazně zvýšil prodej vitamínů, přípravků na rýmu a posílení imunity. „O toto zboží je nyní, s ohledem na zimní sezónu, největší zájem také v Brně. Na obou skladech máme přes 2 100 produktů. Jedná se hlavně o volně prodejné léky, doplňky stravy, zdravotnické prostředky a potřeby, veterinární produkty, dermo kosmetiku a léčivé čaje,“ uvedl Michal Macourek.

Rozvážka tak doplňuje celou řadu nadstandardních služeb, které mohou zákazníci využít přímo v lékárnách BENU, jako jsou odborné poradenství, preventivní programy či kontrola lékových interakcí.