Nové ceny u Xiaomi

Chcete vědět, jak jste na tom s kondicí nebo jak dobře večer spíte? Tak to zkuste s fitness náramkem Xiaomi Mi Band 3, který je nyní levnější a od 1. února k dostání za cenu 599 Kč. Nabízí měření tepu na zápěstí, krokoměr, výpočet kalorií, měření vzdálenosti, monitoring spánku, připojení přes Bluetooth a je i voděodolný do 50 m. Je kompatibilní s Android a iOS a podle intenzity jeho používání vydrží na jedno nabití až 20 dní.

Pokud byste měli zájem navíc o barevný displej s tvrzeným sklíčkem Gorilla glass, měření rychlosti, záznam trasy, měření vystoupaných pater, intervalový trénink, připojení pomocí Bluetooth i NFC, tak je zde Xiaomi Amazfit Cor 2 v černém provedení s časově omezenou sníženou cenou 990 Kč. Kromě uvedeného zobrazuje i notifikace na příchozí zprávy, volání, alarm či předpověď počasí.

Snížení ceny se dotklo i stropního světla Xiaomi Mi LED Ceiling Light, které překvapí svým jednoduchým elegantním designem. Světlo se pyšní dlouhou životností 25 000 hodin a vysokým světelným tokem 1 800 lm, díky kterému bez problému osvětlí prostor jak v obývacím pokoji, tak i v kanceláři. I proto má nastavitelnou teplotu barev v rozsahu 2 700 K až 6 500 K, kterou lze nastavovat v telefonu přes aplikaci Mi Home. Jeho cena se od února sníží na 2090 Kč.

www.xiaomi-czech.cz