Pavel Barták posiluje tým Tech Data Česká republika

Praha, 5. února, 2020 – Do společnosti Tech Data Česká republika přichází Pavel Barták, který nastupuje na pozici Microsoft Business Unit Manager pro Českou republiku s platností od 1. února 2020. Martin Madár, který doposud funkci zastával, se tak bude moci plně věnovat aktivitám v celém CEE regionu. Pavel Barták přichází s třicetiletou zkušeností ze strany dodavatelů – působil například v Microsoftu a EMC. Poslední společnost, kde Pavel Barták působil, byla společnost SAP.

„Těší mne, že budu moci letité zkušenosti ze strany vendora přetavit v konkrétní kroky na straně distributora. Navíc, portfolio Microsoftu je úžasně pestré a nabízí širokou škálu řešení, která lze našim zákazníkům nabídnout,“ řekl Pavel Barták.

„Nástup Pavla Bartáka zahajuje další éru v naší distribuci produktů společnosti Microsoft. Jsem přesvědčen, že tento krok přinese mnoho dobrého nejen nám, ale hlavně našim partnerům i Microsoftu samotnému,” řekl Pavel Salák, generální ředitel společnosti Tech Data Česká republika.  „Microsoft je jeden z našich klíčových dodavatelů a jsem opravdu rád, že náš tým můžeme posílit o dalšího zkušeného manažera a uvolnit tak ruce Martinovi Madárovi pro regionální development a další aktivity“ doplnil Salák.