Logitech získal 25 ocenění za design

Produkty pěti různých značek získaly prestižní ocenění  iF DESIGN 2020 a GOOD DESIGN Award 2019

Praha, Česká republika — 14. února 2020 — Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) získala 25 ocenění iF DESIGN™ 2020 a GOOD DESIGN™ Awards 2019. Letošní ceny znamenají desáté po sobě jdoucí ocenění od iF Design Awards a deváté po sobě jdoucí ocenění od GOOD DESIGN AWARDS.

Tweetujte: Logitech hrdě oznamuje zisk 25 ocenění @iFDESIGNAWARD 2020 a @Chi_Athenaeum GOOD DESIGN Awards 2019. Více na: https://blog.logitech.com/2020/02/10/25-logitech-products-named-2019-good-design-and-2020-if-design-award-winners/

„Skvělý design znamená víc než jen estetický vzhled,“ říká Alastair Curtis, ředitel designu společnosti Logitech. „Jde o to, jak výrobky fungují a jak zasahují do našich životů. Skvělý design je jádrem všeho, co Logitech dělá, a je to něco, o co se snažíme napříč všemi našimi značkami. Prestižní ocenění, jako jsou iF DESIGN a GOOD DESIGN Awards, potvrzují kvalitu a inovace, které chceme přinášet naším zákazníkům.“

Logitech a jeho značky získaly 12 cen za inovativní kreativní video design, obalový a produktový design iF DESIGN Awards 2020:

Navíc 13 produktů značek Logitech, Logitech G, Jaybird, ASTRO Gaming a Blue Microphones vyhrálo za rok 2019 ceny za vynikající design produktu:

Ceny iF DESIGN AWARDS hodnotí produkty na základě následujících kritérií: kvalita designu a konstrukce, celkové provedení, volba materiálů, míra inovace, funkčnost, ergonomie a aspekty univerzálního designu. Ceny iF DESIGN AWARDS, které vybírá porota složená z 78 odborníků z více než 20 zemí, vnímá celý svět jako symbol vynikajícího designu.

Ceny GOOD DESIGN Awards jsou jedním z prestižních světových ocenění v oblasti designu a inovace. Získávají je již více než sedm desetiletí produkty a tvůrci v oblasti designu a výroby. Organizace každoročně vybírá inovativní produkty z celého světa s průmyslovým, užitkovým a grafickým designem. Ocenění uděluje Chicagské muzeum architektury a designu (Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design) ve spolupráci s Evropským centrem pro architekturu, umění, design a urbanistické studie (European Centre for Architecture, Art, Design and UrbanStudies). 

O společnosti Logitech

Logitech navrhuje a vytváří produkty, jež zaujímají místo v každodenní interakci lidí s digitálními technologiemi. Před více než 35 lety začala společnost Logitech propojovat lidi pomocí počítačů a nyní její produkty lidi spojují také prostřednictvím hudby, počítačových her, videa. Mezi značky společnosti Logitech patří Logitech, Logitech G, Astro Gaming,  Ultimate Ears, Jaybird a Blue Microphones. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX Swiss Exchange (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI). Více informací o společnosti Logitech můžete získat na webových stránkách www.logitech.com, firemním blogu, Facebooku nebo na Twitteru s hashtagem @Logitech.