Kurzy Red Monster do konce června zdarma

V reakci na uzavření základních a středních škol rozhodlo nakladatelství Unicorn Publishing o tom, že všechny výukové kurzy Red Monster pro základní a střední školy jsou nyní nabízeny do konce června zdarma. Žáci a studenti se pro přístup ke kurzům jednoduše zaregistrují na adrese www.redmonster.cz a mohou se učit atraktivním a moderním způsobem z pohodlí domova – s pomocí počítače, tabletu či mobilního telefonu.

Pro žáky základních škol jsou k dispozici mj. kurzy prvouky, občanské výchovy, vlastivědy, dějepisu, českého jazyka, fyziky a přírodopisu. Pro středoškoláky je připraven úvod do zeměpisu a obecná a buněčná biologie. Žáci se v online kurzech učí postupným procházením lekcí vytvořených ze sady navazujících otázek. Žák se může vracet k tomu, co nevěděl, a systematicky si probírané učivo opakovat.

Obsah kurzů vytváří učitelé a odborníci z praxe a je v souladu s požadavky rámcového vzdělávacího programu Ministerstva školství.

Nakladatelství Unicorn Publishing působí v rámci soukromé vzdělávací instituce Unicorn University (dříve Unicorn College), která je součástí holdingu Unicorn