Sberbank upozorňuje na plánovanou odstávku internetového bankovnictví

Praha 19. 3. 2020 – Sberbank upozorňuje klienty na plánovanou odstávku internetového bankovnictví. V sobotu 21. 3. 2020 od 6 do 14 hodin bude z důvodu technické údržby v omezeném režimu nebo zcela mimo provoz aplikace Sberbank Online Banking, Smart Banking, Homebanking a MultiCash.

V této souvislosti budou od 10 do 14 hodin dvě pobočky v obchodních centrech Praha – Centrum Černý Most a Brno – Vaňkovka poskytovat služby v omezeném rozsahu. Od 14 hodin, kdy již budou aplikace funkční, bude obsluha klientů zajištěna standardním způsobem. Banka již informovala klienty, děkuje za pochopení a omlouvá se za tato omezení.

Sberbank CZ, a.s. 

Sberbank CZ se svými finančními produkty a službami zaměřuje na retailové klienty, malé a střední firmy a velké společnosti. Její základní hodnotou je co nejvyšší spokojenost klientů. Zakládá si na férovém přístupu a vstřícných službách. V rámci firemního bankovnictví má Sberbank CZ vedle nabídky běžných bankovních produktů silnou pozici v oblasti devizových operací, strukturovaného a exportního financování. Na českém trhu působí Sberbank CZ od roku 1993, od 1. ledna 1997 jako samostatná akciová společnost. Jejím majoritním vlastníkem je Sberbank Europe AG se sídlem ve Vídni.