DF Partner věnuje všem domovům pro seniory 20 litrů dezinfekce Anti-COVID

Společnost DF Partner už 30 let vyrábí a na tuzemský trh dodává autochemii a autokosmetiku značky SHERON. Kvůli pandemii koronaviru ale od poloviny března vyrábí především dezinfekční prostředek Anti-COVID, který účinně hubí i nový typ koronaviru. Firma se nyní rozhodla darovat 20 litrů dezinfekce všem domovům pro seniory v České republice.

“Uvědomujeme si, že právě domovy seniorů, kde pečují o naše nejstarší spoluobčany, jsou v současné době tou nejohroženější skupinou obyvatel. Rádi bychom tím pomohli jak samotným klientům těchto domovů, tak ale i zdravotnickému personálu, který stojí v první linii v boji s touto nemocí,” vysvětluje Tomáš Skopový, ředitel marketingu společnosti DF Partner.

Dezinfekční prostředek Anti-COVID splňuje specifikace Světové zdravotnické organizace (WHO) a DF Partner je součástí pouze úzké skupiny firem a univerzit, které získaly zvláštní povolení ministerstva zdravotnictví na výrobu dezinfekčního přípravku Anti-COVID. 

“Rádi bychom od úterý 7. 4. 2020 do pátku, rozvezli dezinfekci do 250 domovů pro seniory po celé České republice,” informuje Skopový a dodává, že přípravek Anti-COVID hubí nejen široké spektrum bakterií, plísní a hlavně virů. Další domovy pro seniory zatím na nabídku nereagovaly a budeme je zkoušet znovu oslovit. 

Více informací o dezinfekčním prostředku Anti-COVID najdete na webových stránkách speciálně zřízeného internetového obchodu www.anticovidshop.cz

Rodinná společnost DF Partner byla založena v roce 1990 bratry Drhovými. Zabývá se vývojem, výrobou a distribucí autochemie, autokosmetiky a autopříslušenství pod vlastní značkou SHERON, která je jedničkou na českém a slovenském trhu. Společnost je také výhradním tuzemským distributorem olejů a maziv holandské společnosti Eurol. DF Partner sídlí v Neubuzi u Zlína, kde má své výrobní zázemí a zaměstnává zde přes 200 pracovníků. V říjnu 2019 firma uvedla do provozu unikátní plně automatizovanou plnicí linku, která je schopna naplnit až 3600 pětilitrových lahví za hodinu, což pomohlo navýšit denní produkci o 500 tisíc litrů kapalin. Denně z areálu v Neubuzi vyjede více než 60 kamionů s produkty, které díky propracované logistice dorazí ke svým zákazníkům do 24 hodin.