S českou aplikací MyStay nemusíte sedět doma! Naplánujte si dovolenou bez rizika

Letní dovolené a cestování obecně se momentálně skloňuje ve všech pádech. Možnost vyjet za hranice a strach z bezpečnosti hotelů a ubytovacích zařízení jak u nás tak ve světě se týká snad každého. Ještě před nedávnem se zdálo, že se cestovní ruch na dlouho zcela zastavil. Podle průzkumu agentury CzechTourism pětina populace ČR kvůli aktuální situaci s koronavirem letní dovolenou 2020 zrušila nebo přestala plánovat úplně. Patříte také mezi ně a obáváte se vyrazit na dovolenou nebo prodloužený víkend? Světová organizace cestovního ruchu (UNWTO) s podporou Světové zdravotnické organizace (WHO) proto vyhlásila Výzvu pro obnovu turismu (Healing Solutions) jejímž výsledkem má být systém bezpečného cestování.  Zvítězil český projekt –  bezkontaktní recepce od firmy MyStay.

Cílem výzvy WHO a UNWTO bylo najít nejlepší inovativní a okamžitě použitelné řešení, které pomůže vyřešit celosvětově negativní dopad Covid-19 na cestovní ruch. Do výzvy se přihlásila více než tisícovka firem a projektů ze 110 zemí světa. Česká společnost MyStay zvítězila. V důsledku nařízených opatření byli zasaženi hlavně hoteliéři a majitelé ubytovacích resortů, kteří museli ze dne na den uzavřít své prostory.

Agentura CzechTourism potvrzuje, že až 67 % lidí se bojí cestovat kvůli obavám z nákazy Covid-19. Během pandemie 8 % lidí svou dovolenou odložilo na jiný termín a 19 % ji prozatím nechalo zarezervovanou v původním termínu. Jste mezi nimi? Pokud ano, tak vás bude zajímat, jak bezpečně rezervovat letní pobyt a vyhnout se riziku nákazy. Ani pro hotely a jiná ubytovací zařízení to není jednoduchá situace, a také pro ně svitla naděje v podobě bezkontaktní recepce. Aplikace MyStay Anticovid je pomocnou rukou při znovuotevření ubytování a zároveň jistotou pro vás všechny. Při rezervaci pobytu tak budete zcela v bezpečí a můžete si užít bez jakéhokoliv rizika nabízené služby a příjemné prostředí hotelu. 

Princip je velmi jednoduchý všechno si objednáte online, ještě než dorazíte na místo. Jedná se totiž o automatizovanou komunikaci a digitalizaci hotelových procesů od rezervace, on-line check-inu a check-outu až po koupi doplňkových služeb. Už téměř nemusíte přijít do kontaktu s hotelovým personálem, protože veškeré požadavky je možné vyřešit pouze prostřednictvím mobilního telefonu, tabletu nebo počítače. A to bez nutnosti cokoli stahovat. 

Bezkontaktní MyStay Anticovid Sady jsme se rozhodli poskytnout pro všechny ubytovací zařízení po celém světě zcela zdarma. A to včetně pomoci s nasazením systému. Za tři roky působení na trhu jsme obsloužili více než milion zákazníků a dnes, v době, kdy je to nejvíce třeba, chceme pomoci. A to nejen kvůli dobrému pocitu. Restart ekonomiky je nezbytný,“ říká Pavlína Zychová, zakladatelka a ředitelka společnosti MyStay. 

Bezkontaktní recepci můžete využít i při poznávání krás přírody v kempech, apartmánech či penzionech. Za pár minut a z jakéhokoliv místa si můžete rezervovat či zrušit servis a služby, které ubytovací zařízení nabízí. To vše snadno a pohodlně. 

Myslím si, že systém MyStay je budoucnost hotelnictví. Umožňuje Orea Hotels poskytnout online odbavení hostů a eliminuje zbytečně transakční záležitosti, kterými musí host na hotelu projít. Tím pádem umožňuje našim zaměstnancům, aby se soustředili na poskytování perfektních zákaznických služeb. Hotelnictví vždycky bylo a bude o lidech. Pokud se odbourají transakční věci tak se může posunout na lepší úroveň i servis hotelu, personál se může plně zaměřit na potřeby jednotlivých zákazníků,“ říká Gorjan Lazarov, Chief Executive Officer Orea Hotels. 

S postupným uvolňováním jednotlivých opatření přichází i vlna obav z cestování. Právě tomu má bezkontaktní sada od společnosti MyStay předcházet. Je dobré zachovat si základní hygienické návyky a k tomu se snažit najít pohodlnější – bezkontaktní servis, díky kterému si bude možné i nadále užívat krás naší nebo jiných zemí. A tak svůj check in a check out už stačí provést kliknutím v aplikaci. 

Další informace naleznete na:

https://anticovid.mystay.cz/bezkontaktně

https://anticovid.gomystay.com/contactless